26okt 2023
Opleiding Luisterkindwerker

Karlista Fontijn
Hengelo gld

Wil je je laten opleiden tot Luisterkindwerker? Wil je werken met een prachtige methode vol aandacht, liefde, warmte en erkenning? Als Luisterkindwerker leer je op afstand te werken en bied je hulp op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Doe jij mee met de prachtige opleiding Luisterkind? Locatie Hengelo Gelderland, bij mij thuis!!!

Graag wil ik met veel liefde en aandacht en interesse je opleiden tot Luisterkindwerker en je leren een Luisterkindafstemming te maken op afstand door middel van een foto. Een vooropleiding is niet nodig, alleen de intentie om voor een ander in liefde een afstemming te maken.

Van hart tot hart van ziel tot ziel. Soms loopt het even niet lekker in het leven van een volwassene of dat van een kind en kun je er maar niet de vinger er op leggen hoe dat komt. Door een Luisterkindafstemming kun je helderheid geven wat er speelt en handvatten geven wat je eraan kunt doen. Heel vaak is ook al direct verandering waarneembaar in de situatie door de afstemming. Door te praten met een volwassene of een kind en de tijd daarvoor te nemen, kunnen we in alle vertrouwen kijken wat er speelt.

Vaak is al direct verandering te zien in het gedrag van het kind of de volwassene, soms is het nodig dat ouders ook actief meedoen, aan de veranderingen en actief meehelpen.

In de opleiding leer je ook :

- af te stemmen op een kinderwens

-geboorteverwerking

-geboortebegeleiding

-levensbrugafstemmingen

-waarom kun je niet slapen

-waarom heb je lichamelijke klachten

-waarom ben je boos of verdrietig

-van welke dingen heb je nog last uit het verleden

........en nog veel meer!!!!

Meer info: karlistafontijn

Je mag me ook gerust even bellen 0575-465501

Informatie

26 okt 2023 t/m 22 feb 2024 | Andere data: 26/10, 23/11, 21/12, 23/1, 22/2
10.00 - 16.30
1.545,0 digitaal volgen is ook mogelijk

Waar?

Karlista Fontijn
Koningsweg 14
7255KR Hengelo gld

Opleiding Luisterkindwerker