01jul 2023
Ik Ben De Ziel 2-daagse

De Bezielde Man
Drempt

Tijdens deze 2-daagse gaan we onszelf steeds meer identificeren met de ziel. De kracht en de liefde die we al waren voordat wij in dit leven kwamen en brengen deze kracht en liefde in onszelf om zo gelukkiger in het leven te staan.

Ga een geweldige 2 dagen aan met jezelf. Maak een reis naar je diepste zelf, je bron van kracht en liefde, je ziel. Kom dichter naar jouw waarheid, naar jouw geluk. Een reis vol vreugde en compassie. En breng jouw waarheden, jouw ziel en jouw wijsheid in het hier en nu. Wij zijn allen kracht, liefde en licht. Wij zijn puur geluk. Wij zijn ziel.

Dit is jouw zielewens voor jezelf, om jezelf als ziel volledig neer te zetten en jouw kracht, jouw liefde en jouw geluk aan de wereld te laten zien.

In besloten kring komen we bij elkaar in het weekend van 1 en 2 juli in het mooie Drempt, op korte afstand van Arnhem, Doetinchem en Zutphen.
Prachtig gelegen bij een mooi natuurgebied ligt boerderij Blisveld, een biologisch dynamisch boerderij met een hart voor mensen, natuur en aarde, en waar spiritualiteit handen en voeten krijgt in het gewone dagelijks bestaan. Hier zullen wij deze dagen verblijven.
Er wordt gezorgd voor heerlijke veganistische maaltijden met biologische ingrediënten en we zullen hier overnachten. Er zijn een aantal slaapkamers en bedden aanwezig, je kunt overnachten in de zaal of je kunt je eigen tent meenemen en heerlijk overnachten op het grote buitenterrein.

Het bedrag dat je hieraan besteedt is €315,- en is inclusief maaltijden en overnachting. Een heerlijk cadeau aan jezelf.
Er zijn in totaal 18 tickets te koop. Voor de vroege vogels is er €50,- vroegboekkorting. Deze loopt af op zondag 11 juni. Dus ben er vlug bij!

Informatie

01 jul 2023 t/m 02 jul 2023
9.30 - 16.30
315,00 incl. biologische maaltijden en overnachting. €50,- VroegboekKORTING geldig tot 11 juni!
Maximaal 18 deelnemers.

Waar?

Blisveld
Tellingstraat 9
6996 DZ Drempt

Contact

Ik Ben De Ziel 2-daagse