18jun 2023
STILTEDAG

Atelier voor Creatieve Ontwikkelig
Winterswijk Woold

Een dag om in stilte te zijn, buiten in de natuur in mijn Belevingsbos of Beelden-en Bezinningstuin. Met een gezamenlijke begincirkel voor het vinden van je intentie voor de dag en het afsluiten met het delen van de oogst in een creatieve vorm

Een dag in de STILTE in de natuur waar je uitgenodigd word je eigen stille midden weer te her-inneren, je bron, de essentie van je bestaan voorbij woorden en op diepere lagen contact te maken met de natuur.
Je vind inzichten en nieuwe inspiratie, je kunt door diepere emotionele processen heen bewegen (waarbij ik natuurlijk beschikbaar ben voor ondersteuning) en er kunnen antwoorden op vragen tot je komen of een spontaan helder weten over hoe je leven zich verder wil ontvouwen en welke keuzes horen op dat kleinere of grotere kruispunten waar jij staat.

We zullen een groote gedeelte van de dag in STILTE zijn. Ieder op zichzelf op een plek in het Belevingsbos of in de Beelden-en Bezinningstuin. Met een gezamenlijke begincirkel voor het vinden van je intentie voor de dag en het afsluiten met het delen van de 'oogst' in een creatieve vorm, met een deelronde of een ritueel.
Meer informatie vind je onder: satelierricarda/stilteretreats/

Praktisch:

-Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
-Matje of stoeltje om buiten op te zitten/liggen.
-Makkelijk zittende kleding (in laagjes) passend bij het weer en sloffen.
-Voor thee en versnaperingen is gezorgd.
-Voor je lunch graag zelf iets meenemen. Eigen waterfles mee.
-Kosten: 75 €

Contact: aanmelden (of vragen) via de website: atelierricarda of via artatelierricarda
Of: 0683940669.

Let op: afmelden kan tot 24 uur van tevoren (anders is het volledige bedrag verschuldigd). Jouw plekje is definitief gereserveerd als de overboeking bij mij binnen is.

Informatie

18 jun 2023
11.17 - 00.00
75,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Atelier voor Creatieve Ontwikkeling
Grensweg
7108BA Winterswijk Woold

Contact

STILTEDAG