Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

18jun 2023
Programma VOS (voeding, Optimaal, Scoren)

Praktijk De Ware Bron
Lochem

Een training waarbij je leert zuiver te testen welke voeding jouw lichaam op welk moment nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Er zijn zoveel meningen, methodes, diëten, ideeën over voeding, maar hoe bepaal je nou wat specifiek jouw lichaam nodig heeft? Tijdens Programma VOS leer je bij deze informatie te komen. Door hiernaar te luisteren en te handelen verbetert jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid aanzienlijk.

Hoe heerlijk zou het zijn?

Stel je eens voor dat jij jouw voeding -eten en drinken- kunt gaan bepalen op basis van de vraag van jouw lichaam. We hebben namelijk geen dieet of boek nodig dat ons vertelt wat we moeten eten en wanneer. Ons onderbewuste weet precies wat we nodig hebben. En niemand anders dan jij weet het beste welke voeding jouw lichaam wil ontvangen.

Wat gaan we precies doen?

Tijdens Programma VOS leer ik jou hoe je bij de wijsheid van jouw lichaam kunt komen. Er zal een nieuwe wereld voor je opengaan op het gebied van voeding in relatie tot jouw lichaam.

Alles is energie en heeft een trillingsfrequentie, ook voedingsproducten. Daarom leer je te werken met gereedschap dat je toegang geeft tot die trillingen. Je leert de trillingen te vertalen. Bovendien haal ik persoonlijke blokkades weg en doe je met de groep bepaalde oefeningen om ervoor te zorgen dat je testen zuiver wordt. 

Het is een mooi, krachtig en verrijkend programma en ik ben heel blij dat ik mijn kennis en vaardigheden over voeding via dit programma kan doorgeven.

Informatie

18 jun 2023 | Inclusief 5 weken coaching
10.00 - 17.00
360,00 inclusief btw
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Praktijk De Ware Bron
Kastanjelaan 7
7241DX Lochem

Contact

Programma VOS (voeding, Optimaal, Scoren)