19apr 2023
Heppie-een-beter-idee-bijeenkomst met Mariska Oolhorst

Bewust Achterhoek
Zelhem

Eén van onze aanbieders heeft een idee, en vraagt aan de andere deelnemers: Heppie een beter idee? We gaan er met z'n allen over brainstormen en laten de vraagsteller met een heleboel ideeën naar huis gaan. Deze keer met Mariska Oolhorst.

Mariska Oolhorst maakt als Mimakker-Fleurie contact met mensen zonder woorden. Op dit moment bij mensen met dementie en/of een verstandelijke beperking.

De visie van miMakker is:  wezenlijk contact maken met mensen met een cognitieve beperking. Zij voelen zich hierdoor meer begrepen, wat bijdraagt aan een hogere kwaliteit van welzijn en van leven. 

De rode neus is het kleinste maskertje van de mens. Hierdoor vallen alle regels weg. Mariska mag hierdoor helemaal zichzelf zijn en kan op die manier afstemmen op de ander.

Haar vragen voor de Heppiesessie zijn: hoe maak ik Fleurie meer zichtbaar?  Hoe benut ik de bekendheid die ik intussen heb, de kansen die zich aandienen? Welke keuzes maak ik en wat past bij mij?    

  

Wil jij als ondernemer-met-een-idee je plan presenteren om bijvoorbeeld meer zichtbaarheid, meer omzet, een uitbreiding van je bedrijf, of iets heel anders, te bereiken, neem dan contact op met één van de coördinatoren van Bewust Acherhoek via de mail: info@bewustachterhoek.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen om één en ander af te stemmen, zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke.

Ticket € 25,00 incl. 21% BTW / persoon
Dit bedrag geldt voor de ondernemer die de vraag inbrengt.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

19 apr 2023
15.00 - 17.00
11,00 Je betaalt ter plekke.
25,00 Dit bedrag geldt voor de ondernemer die de vraag inbrengt.
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Bij Mariska Oolhorst
Keijenborgseweg 20
7021LT Zelhem

Heppie-een-beter-idee-bijeenkomst met Mariska Oolhorst