07feb 2023
Lunch & Learn Van uitgeblust naar levenslust

Anneke Wilbers, genezing van pijn en leegte
Online

Je hebt je eigen blinde vlekken, je onbewuste, je familiegeschiedenis die allemaal maken dat je de oorzaken van pijn en uitgeblust zijn zelf niet ziet. Mijn specialisatie is fysieke en mentale pijn bestrijding. Verbaas jezelf, leren hierover loont!

'Laat maar, ik ben er al aan gewend'
 
Ik voelde zelf vaak dat ik er niet over mocht praten. Over de dingen die me verdriet deden. Gemis dat ik voelde. Er was in mijn omgeving geen ruimte voor. Mijn verdriet werd niet gezien en niet gehoord. De pijn die dat doet, is jaren later nog voelbaar.
 
Dat geldt niet alleen voor mij, maar voor heel veel mensen die hun verdriet of pijn niet hebben mogen, kunnen of durven uitspreken.
Uitspraken als: ‘je moet je rug rechten’ werden in het verleden veel gedaan. Bijvoorbeeld door ouders tegen hun kinderen. “Er zijn ergere dingen in de wereld.”
 
Wegstoppen lijkt makkelijker dan ruimte geven aan verdriet. Alleen gaat het nooit weg. Sterker nog; de ervaring leert dat mensen hoe langer hoe meer last krijgen van weggestopt verdriet. Tot ze er bijna van uit elkaar klappen.
 
Hoe erg moet je hier last van hebben voordat je er iets aan doet? Ben je bang om dat verdriet of die pijn weer te moeten voelen?
Maakt dat dat nu nog steeds tegen jezelf zegt: ‘laat maar, ik ben er al aan gewend.’
 
Of mag het eindelijk anders? Geef je jezelf toestemming om het niet langer weg te drukken?

Wil je meer over weten over dit onderwerp sluit dan dinsdag 7 februari gratis aan bij 'van uitgeblust naar levenslust, de lunch en learn'.

Opgave verplicht, via mail

►Of plan voor vragen of inspiratie zelf een koffiemomentje in via mijn site

Informatie

07 feb 2023
12.30 - 13.15
0,00 Gratis bijeenkomst
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Online via Zoom

Online

Contact

Lunch & Learn Van uitgeblust naar levenslust