11mrt 2023
Dagworkshop 'Sprookje schrijven'

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Aalten

Een dagworkshop Sprookje schrijven brengt je een gezellige, creatieve dag met verrassende wendingen en inzichten. Afwisselend schrijf je stukjes tekst en maak je kleine tekeningen, steeds geïnspireerd door kaartjes die je trekt. Geen ervaring nodig.

Een sprookje schrijven, iedereen kan het. Écht waar!  Gedurende deze dag word je steeds aan de hand van kaartjes met woorden geïnspireerd in het schrijven van stukjes tekst en het tekenen van kleine tekeningen. Door de kaartjes word je op een leuke manier 'gedwongen' om je verhaal een bepaalde wending te geven en dus creatief te zijn. Met sommige wendingen zul je blij zijn, met anderen helemaal niet of niet meteen. Maar de uitdaging is steeds: uit het hoofd blijven en gewoon schrijven en tekenen wat in je opkomt. Laat los, schrijf en teken, het komt altijd goed. 

Af en toe zul je je afvragen waar het heen gaat en heb je het gevoel dat het alle kanten op schiet... Het wonderlijke is dat aan het einde van de dag het verhaal altijd rond is geworden. En wat blijkt? Het is niet zomaar een sprookje geworden, maar het is een verhaal dat raakt aan jouw leven en jouw thema's, verpakt in een 'sprookje'. JOUW sprookje!

Deze dagworkshop is heel leuk en verrassend om te doen. Je hebt geen teken- en schrijfervaring nodig! Maar heb je zin om eens wat nieuws te doen, creatief bezig te zijn, je te laten verrassen, alleen of samen met een vriendin, zus of collega? Dan is dit écht heel inspirerend en origineel! 

Zie voor meer aanbod van creatieve workshops en cursussen op mijn website. Ook mogelijkheden op aanvraag of met een eigen groepje. Ook leuk om iets te vieren of bijzondere gebeurtenissen te delen.

Informatie

11 mrt 2023 | Vanaf 9.45 staat de koffie en thee klaar.
10.00 - 16.00
69,00 Inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers. Eigen lunch meebrengen. Voor een soepje wordt gezorgd.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Lichtenvoordsestraatweg 22e
7121 AC Aalten

Dagworkshop 'Sprookje schrijven'