18feb 2023
Dagworkshop SoulCollage®

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Aalten

Een moment voor jezelf, creatief bezig zijn en op een laagdrempelige manier een inkijkje krijgen in wat jouw ziel je te vertellen heeft. Dat is wat SoulCollage® doet. Een collage maken en lezen op jouw manier. Ontspannend, verrassend en waardevol.

Zin in een dagje voor jezelf? Of samen met iemand die dit ook leuk vindt? Laat je verrassen en verwonderen door wat SoulCollage® jou brengt. SoulCollage® is laagdrempelig, ontspannend en brengt onverwachte, vaak diepe inzichten. Je hebt geen creatieve ervaring of bijzonder talent nodig, juist niet. De eenvoud is de kracht van SoulCollage®.

Collage maken

Naar aanleiding van een gezamenlijke start met een thema, meditatie en/ of visualisatie vind je in een veelheid van plaatjes die plaatjes waartoe jij je op dat moment in het bijzonder aangetrokken voelt, puur intuïtief! Je gaat met de plaatjes aan de slag; je mag ze uitknippen en/ of scheuren en je schuift en kijkt totdat het voor jouw gevoel klopt. Tot slot plak je de plaatjes op en een plastic hoesje maken jouw kaart tot één mooi geheel. 

Het lezen van je kaart

Stap voor stap neem ik je mee en aan de hand van een aantal vragen zie en voel je wat jouw kaart je op dit moment te zeggen heeft. Je wordt je bewust van wat onbewust in jou leeft. De beelden geven je toegang tot je innerlijke wijsheid en die klopt altijd.

Tijdens deze dagworkshop hebben we voldoende tijd om op verschillende manieren een aantal kaarten te maken en te lezen. Denk aan een kaart voor je krachtdier vanuit de chakra's of een quick kaart. Het kleine groepje gelijkgestemde mensen maakt het altijd een bijzondere dag vol inzichten en mooie ervaringen. 

Kijk voor meer workshops en cursussen op mijn website.

Informatie

18 feb 2023 | Vanaf 9.45 staat de koffie en thee klaar.
10.00 - 16.00
69,00 Inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers. Graag eigen lunch meebrengen. Voor een soepje wordt ge
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Lichtenvoordsestraatweg 22e
7121 AC Aalten

Dagworkshop SoulCollage®