21dec 2022
Seizoens-workshop SoulCollage® Winter

Holi Hart
Silvolde

SoulCollage® is eenvoudige en creatieve vorm die jouw ziel laat spreken! In deze speciale seizoens-workshop ontdek je hoe de winter niet alleen buiten maar ook binnen in jou leeft en welke inzichten dit je brengt. Een mooie warme start van de winter.

Doel

In deze seizoensworkshop SoulCollage® met het thema winter ontdek je op welke manier de winter buiten in de natuur, maar juist ook binnen in jou leeft.

Collage maken

Na een korte inleiding ga je door een veelheid aan plaatjes en kijkt waartoe jij je op dat moment in het bijzonder aangetrokken voelt. Het is een proces van plaatjes vinden vanuit een gevoel (én niet plaatjes zoeken vanuit een beeld in je hoofd). Deze plaatjes knip of scheur je uit en combineer je met elkaar op een kartonnen ondergrond totdat het geheel voor jouw gevoel klopt. Dan plak je de plaatjes op en een plastic hoesje maakt de kaart helemaal af tot één geheel. 

Het gesprek

In de tweede helft van de workshop ga je als het ware 'in gesprek' met jouw kaart. Ik neem je hier stap voor stap in mee aan de hand van bepaalde vragen. In dit gesprek kunnen voor jou bekende thema's oppoppen, maar je kunt ook verrast worden door wat de kaart jou laat zien op dit moment. Soms met een lach, soms met een traan. Maar het is altijd goed.

Jouw innerlijke wijsheid

En het mooiste is dat dit hele proces helemaal uit jou komt. Het zijn jouw beelden, jouw woorden, jouw gevoelens en jouw innerlijke wijsheid. Jouw intuïtie die zich laat spreken. Hoe mooi is dat! SoulCollage® maakt dat je daar toegang tot krijgt. Het maakt je bewust van je onbewuste en brengt je weer een stapje verder op jouw pad.

Informatie

21 dec 2022 | Vanaf 13.20 uur staat de koffie en thee klaar.
13.30 - 16.30
40,00 Bij deelname aan meerdere seizoens-workshops krijg je korting: 2 voor € 75,-, 3 voor € 110,- en 4 vo
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Atelier 'de Ruimte'
Dennenberg 22
7064 HW Silvolde

Seizoens-workshop SoulCollage® Winter