17dec 2022
Dagworkshop Heelbeeld tekenen

Holi Hart
Silvolde

Laat je meenemen in de wondere wereld van het maken van een heelbeeld. Een creatieve pas op de plaats die je inzicht geeft in jouw leven op dit moment en een tipje van de sluier oplicht van jouw toekomst, dromen... Laat je verrassen door jezelf!

Belangrijk om te weten dat je niet goed hoeft te kunnen tekenen of schrijven. Je hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en zin te hebben in een fijne dag met gelijkgestemde mensen op een hele mooie plek.... De rest gaat vanzelf en de tijd vliegt voorbij. 

Een heelbeeld is een tekening in een cirkel, verdeeld in 5 delen die samen één geheel maken en daardoor helend werkt. Deze tekenvorm helpt je inzicht te krijgen in je leven op dit moment. Er is ruimte voor het heden, het verleden en de toekomst, inclusief je uitdagingen maar ook je helpende krachten. Je wordt hier stap voor stap in meegenomen en geïnspireerd door woordkaartjes die je aan het begin van de dag trekt en gedurende de dag één voor één omdraait. Deze woorden geven steeds richting aan je tekening. Je tekent steeds één kleine tekening in de cirkel. Aan het einde van de dag valt alles samen en vormen alle woorden en beelden één rond  geheel vol betekenis voor jou. Ook langere tijd later. 

Het is een soort creatieve 'pas op de plaats' die overzicht en inzicht geeft in jou, je leven, je wensen en dromen... Met het hoofd kunnen we vaak niet bij de dingen die we innerlijk heel goed blijken te weten. Een heelbeeld helpt je daarbij. Persoonlijk vind ik het in het bijzonder een hele mooie vorm om terug te blikken op het jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Vandaar, traditiegetrouw gepland halverwege december! 

Informatie

17 dec 2022 | Vanaf 9.45 staat de koffie en thee klaar.
10.00 - 16.00
65,00 Inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers. Lunch zelf meebrengen.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Atelier 'de Ruimte'
Dennenberg 22
7064 HW Silvolde

Dagworkshop Heelbeeld tekenen