01okt 2022
Yogalessen - nieuwe reeks

Gezondheidscentrum van Bronkhorst
Gorssel

Rust in je hoofd en ruimte in je lijf. De Hatha yogalessen zijn geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. Daarnaast zijn de lessen geschikt voor mensen met spanningsklachten in de nek, schouders en rug.

Rust in je hoofd, ruimte in je lijf

Bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst geven we Hatha yogalessen. Bij Hatha Yoga wordt er gewerkt met authentieke yoga houdingen. Tijdens de lessen, die een uur duren, worden verschillende houdingen gedaan. De lessen zijn geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. Daarnaast zijn de lessen geschikt voor mensen met spanningsklachten in de nek, schouders en rug.

Onze yogalessen zijn gemengd. Maar dat er in de praktijk vooral vrouwen komen vindt niet iedere man prettig. Daarom hebben we ook ‘men-only’ lessen en die worden natuurlijk ook gegeven door een man. Uiteraard ben je als man ook gewoon welkom in één van de andere lessen.

Rooster:

  • Maandag: 19.30 (gemengd) en 20.45 (mannengroep)
  • Dinsdag: 20.00 ( bij voldoende animo wordt er nog een tweede mannengroep opgestart op dinsdagavond)
  • Zaterdag: 09.30

De lessen kosten 11.50 per les. De komende lesreeks bestaat uit 12 lessen en kost 138 euro. Gemiste lessen mogen ingehaald worden op een ander moment, of doorgegeven aan iemand anders.

 

Cursist S. (mannengroep) : “Ruurd geeft prettig les, lekker praktisch en nuchter. De yogalessen zijn een combinatie van ontspanning en inspanning. Dat laatste zorgt ervoor dat mijn spieren sterker worden en ik minder last heb van mijn rug.”

 

Cursist M. (zaterdag): "Even helemaal weg uit je hoofd. Go with the flow of your body’

 

Informatie

01 okt 2022 t/m 31 dec 2022
00.00 - 00.00
138,00 Voor 12 lessen

Waar?

Gezondheidscentrum van Bronkhorst
Hoofdstraat 69
7213 CS Gorssel

Contact

Yogalessen - nieuwe reeks