07okt 2022
Het Beelddenkende Brein basiscursus

Het Beelddenkende Brein
Gaanderen

In deze basiscursus leer je alle facetten van het Beelddenkende Brein kennen. Wat betekent het anders denken op school, in de opvoeding en voor jou als persoon. Het verschil met taaldenken. Welke overeenkomsten er zijn met andere neurodiversiteiten.

In deze tweedaagse cursus ga je op ontdekkingsreis in je eigen brein en in het brein van je leerlingen of kinderen. Wat is er nu specifiek aan beelddenkers en aan taaldenkers? 
Niemand is hetzelfde dus ook twee beelddenkers kunnen totaal van elkaar verschillen, maar ze lopen wel tegen dezelfde problemen en obstakels aan. Met de opdrachten en de voorbeelden ga je leren hoe anders twee mensen kunnen denken, leren en voelen. Het verklaard misschien waarom jij je vroeger zo anders voelde, je begrijpt nu waarom jouw kind bepaald gedrag laat zien en je weet nu beter hoe je daarop moet reageren omdat je beter kan begrijpen waarom je kind dat gedrag laat zien. Door de bron van het gedrag aan te pakken los je dingen op zonder alleen symptoombestrijding toe te passen. Bij een ander en bij jezelf.

Locatie: K.i.K.Atelier, Steverinkstraat 56 in Gaanderen. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Overnachten in de regio is ook een optie.

Meer info: via de  aanmeldlink

Informatie

07 okt 2022 t/m 08 okt 2022 | De cursusduur is 2 dagen van 10.00 - 17.00 uur. Overnachten in de buurt is mogelijk.
10.00 - 17.00
485,00 Inclusief koffie, thee, lunch, cursusmap en het boek "Beelddenkers, als kwartjes vallen
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

K.i.K.Atelier
Steverinkstraat, 56
7011 JN Gaanderen

Het Beelddenkende Brein basiscursus