23aug 2022
Leesclub

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Westendorp

De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een avond die je inspireert.

Ben jij op zoek naar een fijne en inspirerende leesclub?

Boeken voor geluk’ is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe je jezelf kan ontwikkelen. Samen kijken welke kansen er liggen om meer regie te ervaren, meer rust en meer voldoening.

Na de zomer starten we op dinsdag 23 augustus. We kijken dan samen naar de Masterclass Vitaliteit van Richard de Leth en zullen napraten over het thema gezondheid en jouw leven.

We komen eens in de vier/vijf weken bij elkaar. Het eerste boek dat we gaan bespreken is De Fontein, vind je plek van Els van Steijn. Een inspirerend boek over hoe je meer grip kunt krijgen op je leven door inzicht in je familiesysteem. De andere boeken en data voor het najaar kiezen we samen.

Zin om hier mee aan de slag te gaan? Voel je dan van harte welkom! Kies voor een moment voor jezelf, een moment om stil te staan bij wat jou beweegt. Het is elke keer weer inspirerend en het doet altijd goed om elkaar te zien en te spreken. Er zijn nog plekjes vrij, dus meld je nu aan!

Informatie

23 aug 2022
20.00 - 21.30
12,50

Waar?

De Schommelplek | praktijk voor life coaching
Doetinchemseweg, 126
7054 BK Westendorp

Leesclub