26sep 2022
Workshop Access Lichaamsprocessen Immuunsysteem en Hormoonbalans

Access Hetty Winkels
Wehl

Je leert in deze workshop 2 lichaamsprocessen: Versterken van je immuunsysteem en ondersteuning Hormoonbalans. Welke bijdrage kan deze cursusdag voor jou en jouw lichaam zijn? Er is geen vooropleiding vereist. Er is koffie/thee en lunch is inclusief.

MTVSS: één van de meest dynamische lichaamsprocessen in Access Consciousness®. Het is een proces dat je immuunsysteem versterkt en die je ook kunt benutten bij krachtinspanningen. Het versterkt je uithoudingsvermogen en draagt bij aan herstel na inspanning.
HORMOONBALANS
Heb je hormoon gerelateerde klachten?
Heb je het gevoel dat jouw lichaam eerder tegen je dan vóór jou werkt en weet je ergens dat er meer mogelijk is?
Na een korte introductie starten we het lichaamsproces dat je hormoonstelsel in balans brengt en optimaliseert.
Je leert specifieke energieën te activeren en je ontvangt het proces om zo de energie te kunnen ervaren. Ondertussen is er ruimte voor persoonlijke vragen en facilitering.
Een lichaamsproces is hands-on, door de kleding heen. Het werkt het sterkst wanneer je het van iemand ontvangt, maar na deze workshop kun je het ook op jezelf toepassen.
Iedereen kan dit doen. Je hebt er geen training of speciale capaciteiten voor nodig, alleen de bereidheid om een lichaam aan te raken, te geven en te ontvangen.
Op deze dag ontvang en geef je twee bodyprocessen. Je ontvangt een handboek, een geluidsbestand van de dag en een deelnamecertificaat.
Na afloop van deze dag mag je deze twee Body Processen bij anderen toepassen, privé of in je praktijk..

Informatie

26 sep 2022
9.30 - 16.00
140,00
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Access Hetty Winkels
Schopperdenseweg 5
7031 XG Wehl

Workshop Access Lichaamsprocessen Immuunsysteem en Hormoonbalans