13sep 2022
8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress

Heanig An Mindfulness
Zutphen

Heb je vaak last van een gejaagd gevoel of merk je dat je continu je telefoon checkt? Misschien is het tijd voor een training anders om gaan met stress. Vanaf 13 september kan je weer deelnemen aan een training bij Heanig An Mindfulness in Zutphen.

Heb je vaak last van een gejaagd gevoel? Pieker je veel of kun je moeilijk ontspannen? Misschien is het tijd voor een training anders om gaan met stress. Deze mindfulness-training bestaat uit acht dinsdagavonden van 2,5 uur, een intakegesprek, en een stiltedag op zondag 6 november. Maximaal 5 deelnemers.

Mindfulness betekent vriendelijke aandacht. Mindfulness-oefeningen helpen om dat wat je denkt of voelt gewoon toe te laten. Of je nu aan prettige dingen denkt, of onprettige, je bent er even bij met vriendelijke aandacht. Je onderdrukt je gedachten niet, maar je laat je er minder door meeslepen. We doen ook oefeningen om meer contact met je lijf te ervaren. Na verloop van de acht weken de zie ik vaak dat mensen milder voor zichzelf worden, wat meer rust voor zichzelf nemen.Begeleider Judith over deze training: "Nog altijd vind ik het heel leuk om mensen te laten kennismaken met mindfulness. Om met elkaar acht weken een proces in te gaan en als groep van elkaar te leren. Er bestaan nog altijd zoveel ideeën over wat mindfulness is. Maar pas als je zelf meedoet, ervaar je wat het met je doet."
 

Informatie

13 sep 2022 t/m 08 nov 2022 | 8 weken, een intake en een stiltedag op zondag 31 oktober
19.30 - 22.00
425,00 vaak is vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Heanig An Mindfulness
Ida Gerhardtsingel, 171
7207CM Zutphen

Contact

8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress