Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12sep 2022
Ontmoet je Innerlijke Familie op deze NA - zomerse Bosdag

Praktijk de Cirkel Rond
Laren, Gelderland

In een bosrijke omgeving gaan we onze eigen innerlijke familie opstellen. Onze innerlijke familie bestaat uit een Innerlijke vrouw, een Innerlijke man, Jongetje en Meisje. De balans zit hem in het aandacht geven aan elk familielid.

Wanneer de natuur ons spiegelt én dat samen met onze innerlijke familie in beeld, dan komt er een magische energie vrij. Op deze zomerse dag maak je op een speelse en creatieve manier kennis met jouw eigen innerlijke familie. We hebben allemaal in ons een innerlijk jongetje, een innerlijk meisje, een innerlijke vrouw en een innerlijke man.
Met deze familieschilden, wél of niet in het vizier, wele of geen heldere duidelijke rol.... Zij kunnen van enorme waarde zijn in ons leven. Ook op de uitwisseling, in de verbinding met anderen. De manier waarop je reageert, waarop je je uit, heeft zoveel betekenis op hoe de ander jou tegemoet treedt. Op deze dag krijg je daar zicht op. Er is plek voor 6 deelnemers, om zo genoeg ruimte, aandacht én zicht te hebben op het schildenmodel van elke deelnemer. Werken met het schildenmodel van de innerlijke familie komt voort uit het levenswerk van Arienne Klijn. Zij is naast psycholoog ook trauma lichaamsgerichte therapeut. Ik heb meerdere trainingen bij haar gevolgd en het schildenmodel speelt een grote rol in mijn coachings- en lichaamsgerichte therapiepraktijk, 
praktijkdecirkelrond

Van harte welkom op deze leuke interactieve dag. 

Praktisch:
De dag vindt plaats in een bosrijke omgeving. Laren, Lochem in Gelderland.

Kosten: 
125 euro excl btw en 'inclusief' achtergrond info én Koffie, thee, lekkers en een eenvoudige lunch met soep.

Er is plek voor 6 deelnemers.
Voor meer informatie: stuur een mailtje naar
of bel met Anoushka:

Informatie

12 sep 2022 | 26 oktober vervolg
9.30 - 17.00
125,00
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Boshuisje, Laren in Gelderland
Dijkmansweg 13 - 4
7231 JB Laren, Gelderland

Ontmoet je Innerlijke Familie op deze NA - zomerse Bosdag

Wat doe ik nog meer?