30aug 2022
Basiscursus I - Healing Tao

Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten

Opbouwende lesserie waarin je met ademhaling en qi gong bewegingen ruimte maakt voor jouw energie.

Basiscursus I 

Kennismaken en vertrouwd raken met de basistechnieken van Healing Tao: grondingstechnieken, Innerlijke glimlach, 6 Helende Klanken.
Vloeiende bewegingen om met meer zachtheid in je lichaam te landen, energie te behouden en te herwinnen en stevig je eigen plek in te nemen.

ook: KENNISMAKINGSLES op 23 augustus à €15,- 
8 dinsdagavonden 
van 30 augustus tm 18 oktober 2022
19:45-21:15 uur
€120,- voor de serie

Wat is Healing Tao?

Healing Tao is een zeer effectief systeem van Qigong bewegingen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. 
In de Qigong verbind je je ademhaling met fysieke bewegingen. Deze zijn ontwikkeld om heel gericht in het lichaam de energie rond de organen in beweging te zetten. Je lichaam ontspant, je hoofd komt tot rust. Je ontwikkelt meer souplesse, meer zachtheid.

De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. 
De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.

De training brengt je meer in contact met jezelf. Je gaat emoties in je lijf herkennen, omarmen en uitzuiveren. Je komt meer in contact met je centrum en ervaart meer energie. Je komt zachter in je zelf en stabieler in het leven te staan.

 

 

Informatie

30 aug 2022 t/m 18 okt 2022 | extra kennismakingsles à € 15,- op 23 augustus 2022
19.45 - 21.15
120,00 prijs voor de serie van 8 lessen, je kunt binnen deze periode een gemiste les inhalen op een ander d

Waar?

Els Burbank
Haverkampstegge 3
7107AX Winterswijk Kotten

Basiscursus I - Healing Tao