31jul 2022
Gathering met de natuur(wezens)

Welleco (Ruud Pleune) samen met Werkplaats Stap (Lieke Deelstra)
Ecolonie, Hennezel (frankrijk)

Een inspiratieweek om het contact tussen mens en natuur(wezens) weer te laten opleven. Verkenningen in de natuur met intuïtief en energetisch waarnemen en beleven.

Zomerweek Gathering

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren we met andere docenten een Gathering op Ecolonie.

[if gte vml 1]> [endif]Wat ons opvalt in de verhalen en ervaringen van de eerdere ontmoetingen, dat ieder die op een geheel eigen wijze aangaat. Deze verscheidenheid is zo groot dat er over schrijven alles alleen maar zou beperken. Dit hangt wellicht samen met het fijnstoffelijk (etherische) veld, waarmee we dan contact maken. De energieën die zich daar kenbaar (proberen te)maken, zijn ook voortdurend in beweging. Zij kunnen ons ‘raken’ als we bewust stil staan, stil zijn, voelen en waarnemen.

Het programma van deze Gathering wordt door meerdere mensen gevormd. Dit geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met de inspiratie en ervaringen van anderen. Geweven in hun kleur wordt ze aan je doorgegeven.

 

Globaal programma

Zondagmiddag: kennismaking met en verkenning van het terrein, de diverse krachtplekken en onze mede aardbewoners.

 

Maandag-vrijdag:

Ochtenden: met klank en meditatie maken we contact met het gebied. Vervolgens gaan we ervaringsgerichte oefeningen doen.

Middagen: facultatief programma.

 

Docenten

Medewerking is toegezegd door Jan-Hendrik Veenkamp (stembevrijder en klankkunstenaar), Petro van de Pas (artiest, creator en performer), Lieke Deelstra (biografisch coach, theater maker en story teller) en Ruud Pleune (ecotherapeut en energetisch waarnemer), Johan Hoeijmakers (voorzitter Association d’Ecolonie, communiceert met natuurwezens), Gerwine Wuring (ecologe, druida en raadsvrouwe van nature) en Harmen de Haas (vuurman, eigentijds sjamaan en terreinbeheerder op Forge Neuve).

Informatie

31 jul 2022 t/m 05 aug 2022
17.00 - 13.30
250,00 Exclusief verblijf

Waar?

Ecolonie
1 Thietry
88260 Ecolonie, Hennezel (frankrijk)

Gathering met de natuur(wezens)