02jun 2022
Leesclub

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Westendorp

De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een avond die je inspireert.

Ben jij op zoek naar een fijne en inspirerende leesclub?

Boeken voor geluk’ is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe je jezelf kan ontwikkelen. Samen kijken welke kansen er liggen om meer regie te ervaren, meer rust en meer voldoening.

Op donderdag 2 juni bespreken we het eerste deel van het boek 'Nooit meer te druk' van Tony Crabbe (t/m blz. 129). 

'We hebben het te druk. We putten onszelf uit zonder dat er ooit een eind aan komt. Dit boek is een oproep om hierbij stil te staan en om na te denken over de manier waarop we omgaan met de stroom aan informatie, eisen en verwachtingen die dagelijks op ons afkomt.'

Zin om hier mee aan de slag te gaan? Voel je dan van harte welkom! Kies voor een moment voor jezelf, een moment om stil te staan bij wat jou beweegt. Het is elke keer weer inspirerend en het doet altijd goed om elkaar te zien en te spreken. Er zijn nog plekjes vrij, dus meld je nu aan!

Informatie

02 jun 2022
20.00 - 21.30
12,50

Waar?

De Schommelplek | praktijk voor life coaching
Doetinchemseweg, 126
7054 BK Westendorp

Leesclub