Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

06aug 2022
Zomer bezinningsweek-terug naar (je) natuur

Werkplaats STAP/ Lieke Deelstra
Ecolonie

In contact mét de natuur je ware natuur ontdekken. Wanneer heb jij voor het laatst met blote voeten in het natte gras gelopen, onder een waterval gestaan, in een donker bos gelopen...? Je zintuigen gaan open, je hoofd wordt leger en je hart opener.

Mensen trekken zich al van oudsher in de natuur terug bij belangrijke momenten in het leven om in contact te komen met de Goden, om te helen, om "visioenen" te ontvangen.  In contact mét de natuur je ware natuur ontdekken. Speels en serieus tegelijkertijd.

Wanneer heb jij voor het laatst met blote voeten in het natte gras gelopen, onder een waterval gestaan, op je rug naar de wolken gekeken, in een donker bos gelopen...? Je zintuigen openen, je hoofd wordt leger en je hart zachterr. Laat je verwonderen door moeder aarde, met al haar mysterieuze verschijningsvormen en gelaagdheid.  Een bezinningsweek waarin we letterlijk naar buiten gaan om naar binnen te gaan. Wij als mensen zijn ook natuur, samen met vele andere mede-aardbewoners leven we op deze prachtige planeet... Dit te ervaren laat je voor altijd met andere ogen naar de natuur kijken...

Lieke Deelstra
Ik ervaar het leven vanuit het 'pars pro toto' principe, in het kleine spiegelt het grote en andersom. Alles is ten diepste met elkaar verbonden. Voor mij is van jongs af aan de 'niet zichtbare wereld' een aanwezige zichtbare werkelijkheid. Veel mensen zijn het contact met deze wereld kwijtgeraakt. Ik breng mensen via biografieonderzoek, sprookjeswerk, bewustzijns ontwikkeling weer in contact met hun innerlijke bron. Daarmee krijg je ook meer gevoeligheid in het waarnemen van (je eigen) zielenbeelden. Je wordt helderder in het  “zien” van het “niet zichtbare”.  Via verbondenheid en afstemming maak ik verhalen zichtbaar. Zowel in het kleine als in het grote.

Informatie

06 aug 2022 t/m 13 aug 2022
10.00 - 17.00
220,00

Waar?

Ecolonie

7207 PG Ecolonie

Zomer bezinningsweek-terug naar (je) natuur