21mei 2022
Workshop Energetische Facelift met Hetty in Wehl

Accesshettywinkels
Wehl

Het lichaamsproces Access Facelift leren in één dag. Na deze dag kun je de sessie geven privé of in je praktijk. Meer dankbaarheid voor je lichaam, veroudering omkeren, jezelf durven laten zien, daar gaat deze dag over. Kies jij deze wellness dag!

De Energetische Facelift® is een combinatie van diep werkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness® die een ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering te veranderen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert rimpeltjes en lijntjes. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lijf en het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Je zal meer dankbaarheid voor je lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.
De Energetische Facelift behandeling is een zachte aanraking van het gezicht en de hals. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën).
Het dringt door tot op cel niveau zodat verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaat.
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit ervaart. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte. De dag is inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Meer data: 25 juni, 13 juli. 

Een workshop op locatie en alternatieve datm is ook mogelijk.
 

Informatie

21 mei 2022
9.30 - 16.30

Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Access Hetty Winkels
Schopperdenseweg 5
7031 XG Wehl

Contact

Workshop Energetische Facelift met Hetty in Wehl