Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04sep 2022
Akasha kronieken . .De cursus in een nieuw jasje

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Het hart (de kern) van de Akasha Kronieken is jouw ziel.Het Akasha veld is de oneindige wijsheid van al je ervaringen als ziel gedurende alle levens. Denk dan aan energie en vibratie in zijn puurste vorm.

Het hart (de kern) van de Akasha Kronieken is jouw ziel.

Het Akasha veld is de oneindige wijsheid van al je ervaringen als ziel gedurende alle levens. Denk dan aan energie en vibratie in zijn puurste vorm. Zoveel verschillende niveaus van bewustzijn gecombineerd in elk leven dat je hebt geleefd. Denk dan aan alles wat je hebt geleefd, alles wat je hebt gedaan en ervaren bestaat nog steeds in je bewustzijn in het Hier en Nu. en de jaren die hierna komen. 

De cursus heeft een nieuw jasje gekregen met een volledig nieuw programma..Aangepast aan nieuwe bevindingen omtrent spirituele leringen. Wij zijn zoveel meer dan ons is gezegd door alle eeuwen heen.   De evolutie van onze ziel staat niet stil en juist in deze tijd van transitie is het  van belang  onze krachten en wijsheden te leren kennen en te gebruiken. De akasha kronieken zijn 5 D en het is en weldaad voor je ziel hierin te mogen werken. 

Het Programma is verdeeld over 5 dagen, Informatief in theorie maar vooral het praktische werken. Voor iedere cursist individueel  en daarnaast voor elkaar. Er zal daarvoor vollop ruimte zijn . 

                                                                       

Informatie

04 sep 2022 | 4 september-25 september- 16 oktober - 6 november - 27 november
10.00 - 16.00
375,00
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Praktijk Ineke Heitink
De Meidoorn, 21
6942TC Didam

Akasha kronieken . .De cursus in een nieuw jasje