Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29dec 2021
Access Energetische Facelift Class met Hetty in Wehl

AccessHettyWinkels
Wehl

De Energetische Facelift® is een combinatie van diep werkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Na deze dag ben je gecertificeerd EF behandelaar!

De Energetische Facelift® is een combinatie van diep werkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness® die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering te veranderen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes.Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over je lijf en het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Je zal meer dankbaarheid voor je lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen.
De Energetische Facelift behandeling is een zachte aanraking van het gezicht en de hals.
Het dringt door tot op cel niveau zodat verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaat.
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zoals je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding, flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte.Je geeft en ontvangt deze dag twee Energetische Facelift® behandelingen.
Na afloop ontvang je een uitgebreide handleiding en een fotokaart met handposities. Na deze dag ben je gecertificeerd Energetische Facelift® Practitioner.Voor deze workshop is geen vooropleiding vereist en is voor iedereen toegankelijk. Herhaal je de Class, betaal je 190,00 euro.
Deze dag is inclusief koffie, thee, versnaperingen gedurende de dag en lunch met soep en broodjes.
Liever een Class op locatie of past een andere datum beter, laat het me weten.

Ik ontmoet je graag!

Informatie

29 dec 2021
9.30 - 16.30
380,00 Vastgesteld bedrag door Access Consciousness, incl. BTW. Kinderen gratis, 16/17 jarigen 190,00

Waar?

AccessHettyWinkels
Schopperdenseweg 5, 5
7031XG Wehl

Contact

Access Energetische Facelift Class met Hetty in Wehl