Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema 'Omgaan met verlies'
ZA 05 oktober | 10.00-12.00 uur | Ruurlo

8,26 excl. 21% BTW inclusief kop koffie of thee na de wandeling


Bewust Achterhoek brengt mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek graag bij elkaar. We organiseren daarom regelmatig inspiratiewandelingen voor jou onder begeleiding van een (wandel)coach.

Op zaterdag 5 oktober 2019 wandelen we onder begeleiding van Imelda Verheij in de bossen van Ruurlo. Imelda heeft een praktijk in Lichtenvoorde, Begeleiding Verlies. Het thema van de wandeling is dan ook 'Verlies'.

In een tijd van verlies kan je worden overvallen door allerlei gedachten van zelfverwijt. Een gevoel van tekort schieten, achteraf worstelen met een gevoel dat er zaken misschien anders hadden moeten worden aangepakt. Deze inspiratiewandeling laat zien dat er juist heel veel wel is goed gegaan en dat het belangrijk is om ook daar aandacht aan te schenken.

Imelda vertelt:

"Al vrij jong werd ik voor het eerst geconfronteerd met intens verlies. Mijn broer verongelukte toen ik vijftien was en mijn moeder stierf vrij plotseling op mijn zeventiende. In die tijd werd er amper gepraat over wat dit met je deed. Voor mij voelde het dat je daar zelf maar een weg in moest vinden.

In de loop der tijd heb ik met behulp van Yoga - Tai Chi en meditatie onverwerkte gevoelens kunnen verwerken. Wat mij daarbij het meest hielp was om mezelf liefdevol te ondersteunen, juist in moeilijke tijden.

Toen ik na mijn opleiding als wandelcoach aan de slag ging ontdekte ik de prachtige helende werking van de natuur. Een hele bijzondere waardevolle hulp wanneer ik kampte met verlies. Het hielp me ook toen een aantal jaren geleden ook mijn partner overleed."

Verlies is vaak aangrijpend en moeilijk te aanvaarden. Of het nu gaat om verlies van werk, gezondheid of een ingrijpend verlies van een dierbare. Het vraagt om moed om een wirwar van gevoelens van pijn, woede, verdriet en onzekerheid werkelijk toe te laten. En rouwen kost tijd."

Je bepaalt deze ochtend zelf wat je deelt en wat niet. Niets hoeft. En je kunt ook ervaren hoe fijn - en ook leuk - het is om mensen die je niet kent op een laagdrempelige manier te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen. 

Doe je mee met de inspiratiewandeling neem dan een klein notitie boekje mee. Er worden oefeningen gedaan en bij de volgende oefening heb je deze aantekeningen nodig, vandaar. Daarnaast is het heel mooi dat je na afloop nog kunt nalezen welke boodschappen je in de natuur hebt meegekregen.

Voor wie er belangstelling voor heeft organiseert Imelda een traject van 7 wandelingen rondom het thema 'Omgaan met verlies. Deze wandelingen zijn elke zaterdagochtend van 12 oktober tot 23 november van 9.30 tot 12.00 uur (op verschillende locaties). Aan het einde van de ochtend zal ze meer vertellen over deze wandelingen.

Voor de inspiratiewandeling van 5 oktober vertrekken we om 10 uur vanuit vanaf de parkeerplaats van De Heikamp aan de Hengeloseweg 2 in Ruurlo. Na een wandeling van ongeveer anderhalf uur sluiten we af met koffie of thee in De Heikamp.

Deelname aan de wandeling kost 10 euro per persoon. Dit is inclusief 21% btw en een kop koffie of thee na afloop van de wandeling. Er kunnen maximaal 8 deelnemers mee met deze wandeling.

Wandel je graag mee geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Je betaalt 9,99 euro inclusief btw - dat is 8,26 euro exclusief BTW - en ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving.

Je vindt deze wandeling ook op Facebook. Leuk als je daar ook aangeeft dat je meewandelt!

Graag tot 5 oktober!

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Bekijk Facebook event

De Heikamp
Hengeloseweg 2
7261 LV Ruurlo

Saskia Juijn
06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Meer agenda van Bewust Achterhoek

Foto 3 Saskia Juijn Foto 53 Saskia Juijn Foto 70 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek