Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17nov 2021
Online schrijfmeditaties -verhalen van moed, hoop en troost.

Werkplaats STAP Lieke Deelstra
Online

Online schrijven- meditatief schrijven. Deze tijd behelst een pittige opgave, hoe blijf je soeverein bij je innerlijke vrijheid. Verhalen van hoop, kracht, bemoediging en liefde. Verhalen die ons voeden in deze intensieve en hectische tijd. 

Schrijfmeditatie- verhalen van hoop. 

Online schrijven- meditatief schrijven

Verhalen van moed, hoop en troost.


Drie woensdagochtenden online verbinden.

Schrijven, mediteren en reflecteren.

Juist deze tijd vraagt de moed om vanuit innerlijke vrijheid bij de eigen waarneming en waarden te blijven. Een hele opgave om zonder oordelen, en met mededogen te blijven schouwen zonder meegesleurd te worden in angst en systemen die ons van buitenaf worden opgelegd.  Hoe blijf je daarin soeverein bij jezelf, zonder de realiteit waarin we nu leven te ontkennen en zonder al je energie in vechten en frustratie te verliezen. 

Kracht, moed en hoop putten uit elkaars verhalen.

Soms is online schrijven fijner, je kunt vanuit je eigen kamer wellicxht beter bij jezelf blijven en je focussen. Ook kunnen reisafstand of corona een reden zijn om veilig vanuit huis mee te doen. Zowel voor beginnende als ervaren schrijvers.

 

Schrijven verbindt je met jezelf en de wereld om je heen.

Schrijven geeft inzicht en uitzicht. Geeft antwoord op vragen. Het maakt jezelf zichtbaar op een unieke manier. Door de aandacht voor jezelf kom je in contact met je essentie. Door het schrijven “op de stroom”, zonder resultaatgericht te zijn, hoef je niet te sturen. Het gaat vanzelf. Op deze manier schrijven werkt bevrijdend en helend. Schrijven over jezelf geeft ruimte, bemoediging en vreugde.

Elke schrijfochtend begint met een klein verhaal. We wisselen het autobiografisch schrijven af met creatieve schrijfopdrachten.

Informatie

17 nov 2021 t/m 22 dec 2021
9.30 - 12.00

Waar?

Online

Online

Online schrijfmeditaties -verhalen van moed, hoop en troost.