Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11jan 2022
8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress

Heanig An Mindfulness
Zutphen

Een klassieke mindfulness-training voor wie anders wil leren omgaan met stress. Je leert allerlei mindfulness-oefeningen tijdens de training. Thuis oefen je ook. Er is voldoende ruimte om je ervaringen met het oefeningen te bespreken.

Deze training is bedoeld voor mensen die willen omgaan met stress. De training bestaat uit acht dinsdagavonden van 2,5 uur, een intakegesprek en een stiltedag op zondag 20 februari 2022.

In een groep van maximaal 8 deelnemers leer je je stress-signalen herkennen, en tegelijk een andere manier om om te gaan met stress. Dit doe je met hulp van allerlei mindfulness-soefeningen. 

Wat houdt mindfulness in?
Mindfulness betekent vriendelijke aandacht. Mindfulness-oefeningen helpen om dat wat je denkt of voelt gewoon toe te laten. Of je nu aan prettige dingen denkt, of onprettige, je bent er even bij met vriendelijke aandacht. Je onderdrukt ze dus niet, maar je laat je er ook niet door meeslepen. In een training krijg je begeleiding om dat evenwicht te vinden tussen toelaten, afleiding zoeken, en je niet mee laten slepen. De oefeningen helpen je ook om stress-signalen op tijd te herkennen. Ook de mooie dingen in het leven vallen je sneller op. 

Trainer Judith Kars
Sinds 2000 doe ik aan zenmeditatie, later ook aan mindfulness en mindful communiceren. In 2017 volgde ik opleiding mindfulness het Centrum voor Mindfulness van het Radboud UMC. Een opleiding die medisch-wetenschappelijke inzichten combineert met Boeddhistische psychologie. Sindsdien geef ik trainingen in Zutphen en Gramsbergen. 

Informatie

11 jan 2022 | 8 weken, een intake en een stiltedag op zondag 31 oktober
19.30 - 22.00
425,00 vaak is vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering

Waar?

Heanig An Mindfulness
Ida Gerhardtsingel, 171
7207CM Zutphen

Contact

8-weekse mindfulness training, anders omgaan met stress