Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

02nov 2021
HSP cirkel | Wandeling

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Doetinchem

De HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid. Een plek om elkaar te ontmoeten en je zelf herkennen in de ander. Een plek voor verbinding en voor inspiratie. Voluit leven met je hooggevoeligheid. Voel je welkom!

De HSP cirkel is een plek om andere hooggevoelige vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hooggevoeligheid voelt niet altijd als een gave. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. De HSP cirkel is de plek voor jou en ontstaat samen met jou. De basis is elkaar ontmoeten en het delen van elkaars verhaal. Daarna kijken we samen welke behoeften er bij iedereen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven. 

Op 2 november gaan we samen wandelen in het prachtige natuurgebied rondom Kasteel Slangenburg en gaan we in gesprek met elkaar over onze hooggevoeligheid en ons leven daar om heen. Je mag luisteren, je mag je verhaal kwijt. Het mag een plek zijn waar je thuis mag komen, een moment om je te laten inspireren om jezelf te zijn.

Zie ik je daar?

Informatie

02 nov 2021
09.30 - 10.45
12,50

Waar?

Natuurgebied De Slangenburg
Kasteellaan 6
7007 Doetinchem

HSP cirkel | Wandeling