Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20sep 2021
Communiceren met aandacht, 4 avonden over verbinding

Heanig An Mindfulness
Zutphen

Vier avonden begin je met afstemmen en luisteren naar jezelf. Vandaaruit open je je voor de ander. Al doende ontstaat een dans spreken, luisteren en ervaren met al je zintuigen. Je leert vertrouwen op dat wat er opkomt. Het thema is verbinding.

Vanaf maandagavond 20 september kan je deelnemen aan 4-delige training communiceren met aandacht. Dit is een communicatietraining gecombineerd met mindfulness. We leven in een tijd waarin iedereen wel een mening heeft. Over de pandemie, de overheid, onze collega's. Het is ook nog eens heel makkelijk om je mening op social media te uiten. Daar is niets mis mee maar diep in ons hart zijn we denk ik juist op zoek naar verbinding.  In deze training communiceren met aandacht is het thema dan ook verbinding. Je gaat op zoek naar verbinding met jezelf, de natuur en je gesprekspartners. We oefenen in spreken en luisteren met technieken uit de interpersoonlijke mindfulness. Hoe kan je bij jezelf blijven en toch bij de ander zijn? Hoe leer je spreken en luisteren vanuit je hart en zonder agenda? Kortom hoe komen we tot dialoog en verbinding? 

Voor deze training heb je geen ervaring nodig met mindfulness. Heb je al eens een cursus mindfulness gevolgd? Dan is deze training een mooie verdieping.

 

Informatie

20 sep 2021 | 20 september tot en met 11 oktober (vier avonden)
20.00 - 21.45
85,00 Zzp-ers en particulieren betalen 85 incl. btw. Betaalt je werkgever dan is het 85 euro excl. btw.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

De Garage
Oude Kanonsdijk 44
7207CM Zutphen

Contact

Communiceren met aandacht, 4 avonden over verbinding