Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09dec 2021
Sprookjesopstelling~~ sprookjeswerk

Werkplaats STAP
Zutphen

In de opstellings dag krijg je de kans om systemische  verschillende aspecten van jouw sprookjes metafoor in resonantie tot jouw persoonlijke te ervaren. Dat brengt vaak verassende inzichte.n

Sprookjesopstelling

Sprookjes werk

Een sprookje of legende als metafoor voor je eigen leven. Spelen met beelden en beelden laten spreken. Sprookjes zitten vol beelden die symbolische werelden oproepen en de poort openen naar een diepere laag van ons bewustzijn omdat ze oude wijsheden in zich dragen.

In de opstellings dag krijg je de kans om systemische  verschillende aspecten van jouw sprookjes metafoor en jouw persoonlijke vraag stukken en thema's  te ervaren. Hiermee ontdek je vaak (on)verwachte zaken over jouw ontwikkeling en creëer je meer intuïtie voor het werken met sprookjesbeelden.

Al mijn leven lang ben ik gefascineerd door sprookjes, sagen en scheppingsverhalen. Zowel op metanivo ( de grote verhalen in de kunst- denk aan een Odysseus) als op persoonlijk nivo. Joseph Campbell- de held met 1000 gezichten was al op jonge leeftijd een inspiratiebron en feest van herkenning. 

De afgelopen 15 jaar heb ik in het werken met sprookjes- (beelden, metaforen en cycli) een heel eigen methodiek ontwikkeld die onder andere heeft geresulteerd in de sprookjesopstellingen. 

Een opstelling dag is een welkome  aanvulling op de sprookjes driedaagse, en op de metaforen training.

Meer weten? Neem gerust even contact met mij op.

Informatie

09 dec 2021
10.00 - 16.00
90,00

Waar?

Proeflokalen

Zutphen

Sprookjesopstelling~~ sprookjeswerk