03jun 2021
Aardeverbinden op blote voeten

Aarde-Werk de Stegge
Winterswijk Kotten

Blote voeten helpen je om goed te aarden. Gewaarworden hoe je in het leven staat. Data: 3 juni, 16 juli, 13 aug, 5 sept, 4 okt.

Het Blotevoetenpad is vergelijkbaar met je Levenspad, waar je voetangels en klemmen aantreft die je weerhouden verdere stappen te zetten. Gebeurtenissen die plaatsvinden waardoor je in een bewustwordingsproces terecht komt, tot nadenken wordt uitgenodigd en waar inzichten zich aandienen.

In het Blotevoetenpad bevinden zich diverse grondsoorten, structuren en bodemlagen met elk hun belevingswaarde. Het één zal je uitnodigen om heel subtiel je voeten neer te zetten, het andere zal zacht je voeten omhullen omdat je er in wegzinkt………….Zoals je in je leven ook ervaringen kunt hebben waarin je lijkt weg te zinken.

Het Blotevoetenpad kan behulpzaam zijn bij persoonlijke levensvragen, beproevingen of keuzes die je te maken hebt, maar ook in groepsprocessen om energie verfijnd op elkaar of een gezamenlijk doel af te stemmen.

Er is een dagprogramma samengesteld met alles over Aardeverbinden en voor je blote voeten. Gewaarworden hoe je in het leven staat. Het waarnemen van je energie, bewust worden van je intenties, je mogelijkheden en je talenten, individueel en/of in samenstelling van de groep.

Na de Blotevoetenpad beleving is er een voetenbad, een voetmassage, een voedende maaltijd en de gelegenheid je ervaringen te delen zodat je goed gemutst en goed geaard huiswaarts gaat.

Informatie

03 jun 2021
9.30 - 16.30
60,00 inclusief lunch, drankjes, voetenmassage en -bad

Waar?

Aarde-Werk de Stegge
Geessinkweg 3
7107AR Winterswijk Kotten

Aardeverbinden op blote voeten