Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

11apr 2021
Access Bars workshop | Beltrum

Praktijk Karlijn
Beltrum

Access Bars is een tool dat met gemak het hoofd ontlaadt dmv zachte aanraking op 32 punten op het hoofd die staan voor een bepaald thema. Hierdoor ontstaat ruimte, ontspanning en een opening voor zoveel meer mogelijkheden voor iedereen die dit kiest!

Wil jij een tool leren die jou helpt om ballast en overtollige lading los te laten? Leven vanuit ontspanning? Minder vanuit jouw hoofd? 

Leer Access Bars in 1 dag! Een waardevolle toevoeging voor jouw Praktijk!

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifiek thema in je leven.
Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden in je leven 

Doe je mee?

Jouw investering voor deze dag is 300,-. Mocht dit een herhaling voor je zijn of ben je 16/17 jaar dan is de bijdrage 150,-. Kids van 15 jaar en jonger mogen gratis deelnemen bij een betalende ouder.
Deze prijzen zijn vastgesteld door Access Consciousness en wereldwijd hetzelfde: accessconsciousness

Weet jij dat dit de keuze is die jij wil maken?  Meld je dan aan bij mij: 0651555484 (app, sms, pb of bel) 

Informatie

11 apr 2021
10.00 - 17.30
300,00 Bij herhaling 150,-

Waar?

Praktijk Karlijn
Veldpapendijk 6
7156 KA Beltrum

Access Bars workshop | Beltrum