Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16apr 2021
HSP cirkel | Start en kennismaking

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Doetinchem

De HSP cirkel | verbonden in hooggevoeligheid. Een plek om elkaar te ontmoeten en je zelf herkennen in de ander. Een plek voor verbinding en voor inspiratie. Voluit leven met je hooggevoeligheid. Voel je welkom!

De HSP cirkel is een plek om andere hooggevoelige vrouwen te ontmoeten. Jezelf herkennen in de verhalen van anderen en je nu meteen begrepen voelen. Samen leren om van overleven naar leven te gaan. Je levensstijl zo inrichten dat je het leven kan leiden zoals het bij jou past. Waardevol en nodig, want je hooggevoeligheid voelt niet altijd als een gave. Alles start met goed voor jezelf zorgen en je eigen kracht voelen. Deze HSP cirkel gaat je daarbij helpen.

Samen praten, samen stil staan, samen de natuur in, samen doen, samen ervaren. Een veilige plek waar je geïnspireerd mag worden om jezelf te zijn en te worden. De HSP cirkel is de plek voor jou en ontstaat samen met jou. De basis is elkaar ontmoeten en het delen van elkaars verhaal. Daarna kijken we samen welke behoeften er bij iedereen zijn. Zo zorgen we ervoor dat de bijeenkomsten afgestemd zijn op ons leven. 

De eerste keer gaan we kennis maken. We werpen een eerste blik op onze hooggevoeligheid. Waar loop je tegen aan in je leven? Wat zou je graag anders willen? Wat kan jou helpen? Je deelt dat waar jij je goed bij voelt. Het is laagdrempelig en vooral ook vrijblijvend. De perfecte gelegenheid om zelf te ervaren of de HSP cirkel bij jou past.

We spreken voor deze kennismaking buiten af. De enige plek waar we nu kunnen starten en de natuur past ook nog eens heel goed bij de HSP cirkel.

Zie ik je daar?

Informatie

16 apr 2021
20.00 - 10.45
12,50
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Natuurgebied De Slangenburg
Stadsheidelaan, parkeerplaats (bordjes natuurkampeerterrein Distelheide volgen)
7007 Doetinchem

HSP cirkel | Start en kennismaking