Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21apr 2021
Bewust lezing: EFT, Emotional Freedom Techniques: Gevoelens heb je, emoties hebben jou!

Bewust Achterhoek
thuis

Bewust Achterhoek organiseert maandelijks lezingen/workshops over uiteenlopende onderwerpen. Deze maand geeft Anita Eeltink een lezing over EFT, Emotional Freedom Techniques!

 


In deze lezing maak je kennis met Emotional Freedom Techniques. Wanneer je EFT toepast klop/tik/tap je met twee vingers op meridiaanpunten op je hoofd en romp terwijl je er korte zinnen bij uitspreekt. Ja, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt! Het verandert de verbindingen in je brein, verlaagt aantoonbaar stresshormonen en versterkt bovendien je immuunsysteem. EFT geeft rust in je hoofd en hart en dat kun je eenvoudig leren toepassen bij jezelf. In dit webinar leer je over de oorsprong van EFT,  je leert begrijpen waarom EFT werkt,  je ontdekt de vele mogelijkheden het biedt bij de uitdagingen in je leven en natuurlijk kun je het - als je wilt - zelf even ervaren.

Anita Eeltink, van Praktijk EFT in Aalten:

"Ik geloof dat een betere wereld begint in het klein, heel dicht bij jezelf. Verantwoordelijkheid nemend voor jezelf - ondanks alles wat je hebt meegemaakt of wat je is overkomen. Als je je eigen ballast opruimt zul je steeds meer écht jezelf zijn: liefdevol, mild en met meer vertrouwen en veerkracht. Dat is vooral bevrijdend voor jezelf, maar heeft ook een mooi bij-effect op de mensen om je heen en zelfs op de generaties na jou. Het gaat nú om jou, als je alleen jezelf wilt helpen (en niet de hele wereld;-)) is dat super en ben je meer dan welkom! "

Emotional Freedom Techniques
Je zult verbaasd staan hoe effectief Emotional Freedom Techniques is: veilig, snel, doeltreffend en eenvoudig aan te leren. Maak daarom vrijblijvend kennis met deze praktische no-nonsense oplossing. EFT is geschikt voor zelfhulp, begeleide sessies én in groepen. Online en offline. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De lezing vindt plaats via ZOOM, hiervoor ontvang je kort voor die tijd een link met wachtwoord.Aanmelden kan via de aanmeld knop hieronder. 

Je betaalt 10 euro voor deze lezing.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 10,00 incl. 21% BTW / persoon
Lezing

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

21 apr 2021
19.30 - 21.00
10,00 Lezing
Maximaal 50 deelnemers.

Waar?

ZOOM (online)

thuis

Bewust lezing: EFT, Emotional Freedom Techniques: Gevoelens heb je, emoties hebben jou!