Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26feb 2021
'Anders' kijken naar de Menopauze - Wat kun je met de Schüssler Celzouten én de Overgang

Anoushka Ebbinge
Online

Samen in een groepje van maximaal 10 a 12 deelnemers gaan we tijdens deze onlinedag aan de slag met onze overgang, de menopauze van de vrouw. Wat kom jij tegen? Wat laat deze periode jou zien? De Schüssler Celzouten helpen je verder!

De overgang, een belangrijk thema in het leven van de vrouw! Zorgdragen voor ons eigen lichamelijke- en geestelijke systeem hoort bij het leven van alledag. "Uit balans zijn" is een veel voorkomend verschijnsel, zeker in ons drukke leven. Uitdagingen in de buitenwereld, uitdagingen in onze binnenwereld. Hoe kijk jij naar de overgang? Ook wel de menopauze genoemd. De overgang kan een mooie nieuwe fase zijn in het leven van jou. Het vraagt een scherpe kijk én een bereidheid om daar naar te willen kijken. En hoe kan je jezelf zo goed mogelijk daarin begeleiden? Als je meer begrijpt wat er allemaal verandert in je lichaam, dan komt er ook meer compassie voor deze fase. 

Met behulp van de mineralenwereld, wil ik je graag begeleiden in de periode van de overgang. Jou leren er anders naar te kijken, jou laten ervaren wat óók de andere kant kan zijn. Schüssler Celzouten, onze minerale bouwstoffen, kunnen ons met wijsheid, kracht én zelfliefde helpen en ons begeleiden. Ze laten ons thema's zien. Ze laten ons de disbalans zien, van waaruit wij mogen groeien. Zie het als een kans, jouw overgang, jouw 'wijze-vrouwzijn'

In deze online sessie van 5 uur, ga je met je eigen overgang aan de slag én we gaan gericht kijken wat jij nodig hebt in deze periode. Je leert wat basis info over de celzouten en heb daarna tools om steviger in je eigen levenspad te kunnen staan. Het is een mooi, verrijkt thema. Welkom!

Informatie

26 feb 2021 | Dit is een online event
10.00 - 15.00
75,00 excl btw
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

ONLINE

Online

'Anders' kijken naar de Menopauze - Wat kun je met de Schüssler Celzouten én de Overgang