06jan 2021
Minder piekeren en stress in 56 dagen!

Suzan Brussee
Online, Start Gegarandeerd

Je staat continue 'aan' Je hebt het gevoel overal alleen voor te staan Je merkt dat het piekeren niet meer stopt. Het lukt je maar niet om meer balans in je leven te krijgen. Je wilt maar 1 ding: van die stress en gepieker af! Dan ben

“Ik ervaar veel stress. Zowel thuis als op mijn werk”
“Ik heb het gevoel dat ik niet meer kan genieten van dingen”
“Ik verlang naar tijd voor mezelf”
“Ik voel me opgelaagd”
“Als het zo doorgaat ben ik bang dat ik een burn-out krijg”
“Als iemand vraagt hoe het gaat zeg ik stevast ‘druk druk druk’, ik ben dit zo zat”

De kans is groot dat je je hierin herkent

Hi, wat goed dat je zelf realiseert dat er iets anders moet! Maar het kan me voorstellen dat je nog niet precies weet wat dan. Wist je dat 1 op de 7 werknemers stress ervaart? Je bent dus niet de enige. En je kunt er wat aan doen! Het antwoord is een mindfulness training.

Wat is mindfulness?

Kort gezegd: mindfulness is het trainen van de aandacht. Een mindfulness training leert je aandacht te richten op 1 ding tegelijk. Uit ervaring van mijn deelnemers blijkt dat piekeren en stress ontstaan wanneer we onszelf overvragen. Mindfulness leert je keuzes te maken. Grenzen aan geven. En je eigen handelen en gedachtepatroon onder de loep te nemen. Zodat je dit stresspatroon zelf kunt veranderen en omzet naar iets wat je energie en ontspanning geeft!

Voor jou? Ben je klaar met dat gepieker? Met het gevoel overal steeds achter aan te hollen? Verlang jij naar en betere werk -privé balans en ben je bereid daar zelf in te investeren? Dan is deze training voor jou! Let op: Er is plek voor 4 deelnemers per training.

Informatie

06 jan 2021 t/m 24 feb 2021 | 8 x 2u training van 19:30u tot 21:30u woensdag avond 6 jan /13jan /20jan /27jan /3feb /10feb /17feb /24feb
19.30 - 21.30
444,00 incl BTW en al het benodigde studie -en oefenmateriaal
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?Online, Start Gegarandeerd

Contact

Minder piekeren en stress in 56 dagen!