Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24nov 2020
Leesclub ONLINE | Socrates op sneakers van Elke Wiss

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Online

De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een avond die je inspireert.

NIEUW ONLINE LEESCLUB

In mijn praktijk start ik binnenkort met een online leesclub. Het draagt de naam 'Boeken voor geluk' en is een leesclub voor vrouwen zoals jij. Vrouwen die graag lezen over wat hen bezig houdt en daarover verder willen praten. Inspirerende boeken over hoe jezelf kan ontwikkelen. Samen kijken welke kansen er liggen om meer regie te ervaren, meer rust en meer voldoening.

Op dinsdagavond 24 november bespreken we het boek Socrates op sneakers | Filosofische gids voor het stellen van goede vragen van Elke Wiss

Waar het boek in het kort over gaat? In Socrates op sneakers leert Elke Wiss de kunst van het vragenstellen aan de hand van Socrates en andere beroemde filosofen. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten. Zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding. Met een ander, én met jezelf.

Spreekt het jou ook aan? Je bent van harte welkom om aan te schuiven! 

Informatie

24 nov 2020
20.00 - 21.30
10,00

Waar?Online

Leesclub ONLINE | Socrates op sneakers van Elke Wiss