Zoek in de agenda van Bewust Achterhoek


december 2018

Edelstenenworkshop 'de praktische toepassing'

VR 14 dec 19.00 uurKristallen en (Edel)stenenworkshop
Edelstenenworkshop 'de praktische toepassing'

Open jezelf voor de helende krachten van edelstenen en mineralen en leer ze direct toe te passen in jouw dagelijks leven!
AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine LegtersDoetinchem
Eéndaagse training Vergroot je uitstraling! - voor professionals

VR 14 dec 10.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressietraining
Eéndaagse training 'Vergroot je uitstraling!' - voor professionals

Je bent goed in je vak, maar kom je ook zelfverzekerd en authentiek over op anderen? In deze ééndaagse training voor professionals door Eric van Grootel leer je mbv praktische oefeningen voor presentatie en stemgebruik je uitstraling te vergroten.
Eric van Grootel
Saskia JuijnZutphen
Access Bars® workshop bij Maartje

ZA 15 dec 10.00 uurWellnesscursus
Access Bars® workshop bij Maartje

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die je helpen met stress en blokkades loslaten? Jouw kans om jouw energie systeem en dat van anderen op te frissen. Een eendaagse BARS certificeringsdag, voor jong en oud.
BeLightFull
Maartje GeverinckEibergen
Winter Zweethut

ZA 15 dec 10.00 uurRituelen en Ceremoniescursus
Winter Zweethut

De zweethut van alle mogelijkheden. Deze dag staat in de Maya astrologie in het teken van de Blauwe Kristal Aap, dit komt overeen met de winter: wat is in potentie in je aanwezig? Ervaar de magie en overvloed die in jezelf en rondom je aanwezig is.
Move and Grow
Yanna Spenkelink en Don ZagtLaren Gld
Engelen Cirkel

MA 17 dec 19.30 uurOpleiding en Trainingcursus
Engelen Cirkel

Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Karlista FontijnToldijk
Leesclub Boeken voor geluk | Vraag jezelf vrij - Byron Katie

DO 20 dec 10.00 uurCoaching - Lifecoachingevenement
Leesclub Boeken voor geluk | Vraag jezelf vrij - Byron Katie

De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een ochtend die je inspireert.
De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Karin MeermanDoetinchem
Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek

VR 21 dec 12.30 uurEten & Drinkennetwerkbijeenkomst
Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek

In samenwerking met Julie van der Borch van Landgoed Verwolde organiseren we een gezellige, culinaire, lunch in kerstsfeer voor bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek. Reserveer nu en sluit samen met collega's het jaar af!
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnLaren
Opleiding Trance Mediumschap deel 1

ZA 22 dec 10.00 uurOpleiding en Trainingopleiding
Opleiding Trance Mediumschap deel 1

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie.
Karlista FontijnToldijk
Bedding voor bezinning. Individuele retraite

DO 27 dec 11.00 uurRetraitesretraite
Bedding voor bezinning. Individuele retraite

Weet je niet meer weet wat je wilt? Hou je al veel te lang alle ballen in de lucht? Voel je je moe of opgebrand? Verlang je naar . . . Rust en tijd te nemen voor jezelf. Tijd te hebben om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is.
InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen's-heerenberg
Zoon/Vader 2-daagse, voor jonge mannen van 13-17 jaar en hun vaders. 'where boys become men'

VR 28 dec 09.00 uurCentra voor Bewustwordingevenement
Zoon/Vader 2-daagse, voor jonge mannen van 13-17 jaar en hun vaders. 'where boys become men'

Zoon/Vader 2-daagse Voor jongens tussen de 13-17 jaar en hun vaders, een bijzonder samen zijn met de symboliek van de overgang van het oude naar het nieuwe jaar If we do not initiate the young, they will burn down the village to feel the heat
Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond FränzelDalfsen
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek