Minicamping en BenB 't Hofke in Olburgen - Gelderse ijssel (gemeente Bronckhorst) | Olburgen

Minicamping en Bed&Breakfast 't Hofke voor rust en natuur.

De minicamping ligt op een natuurlijk aangelegd terrein. Er is plaats voor 14 tenten, caravans en/of campers. Voor 10 plekken is er electriciteit (4 amp.) beschikbaar.

De camping heeft een mooi sanitair, er is een afwasplek onder een afdak, een jeu de boules-baan en een overdekte ruimte waar u informatie vindt, een koelkast voor algemeen gebruik, een magnetron en recreatieve mogelijkheden. Het afval wordt gescheiden. We willen zorgdragen voor het behoud van onze aarde en we zijn zuinig met onze spullen.

Het fruit van onze bomen verwerken we tot heerlijke  jam of appelmoes die te koop is. Valfruit mag u ook rapen en de gasten mogen de vroege pruimen plukken. Het andere fruit laten we hangen tot het rijp is voor de pluk.

Honden zijn toegestaan in overleg. Er is een aparte doggywalk gemaakt. Honden zijn aangelijnd en bezorgen geen overlast aan derden.

De camping heeft een vriendelijke intieme atmosfeer en er is rust. Het ligt midden in de natuur nabij Bronkhorst, de Posbank, de IJssel en de oude arm van de IJsselEr zijn volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen (fietsen te huur), watersport en (vriendelijk) vissen. De IJsselvallei, de Achterhoek en de Veluwezoom liggen binnen handbereik.

't Hofke biedt ook een B&B mogelijkheid. In het woonhuis is een kamer op de begane grond, geschikt voor 2 of 3 personen. Er is een toilet en douche voor eigen gebruik. Het ontbijt kunt u gebruiken in de mooie woonkeuken of in de mooie bloementuin.

Over Tonny van Deudekom | Olburgen

Ik ben Tonny van Deudekom en samen met Janny Kuiper ben ik eigenaar van Mini-Camping 't Hofke. Daarnaast werk ik als coach en facilitator vanuit mijn praktijk De Triskel. Ik ben te typeren als vriendelijk, betrokken, eerlijk, opbouwend en eenvoudig.

In mijn werk streef ik naar kwaliteit en eenvoud en zoek ik aansluiting bij waar jij bent en naar toe wilt in je leven en/of werk. Cliënten ervaren bij mij betrokkenheid, warmte en de kwaliteit om tot de kern van je vraag te komen, waarmee je verder kan.

Het is het fijn met mensen te werken die vanuit eigen motivatie aan de slag willen en zich verder willen ontwikkelen of zinvol bezig willen zijn. Voor vrouwen blijk ik een goede gesprekspartner en coach, begeleider. Hun vragen zijn herkenbaar en liggen dicht bij mezelf.

Ik probeer authentiek te zijn en met bezieling te leven en te werken. Dat is ook wat ik jou wil bieden (meer vanuit je hart en energie en minder vanuit je hoofd). Bewust worden en stilstaan bij je eigen keuzes tot nu toe in je leven en/of werk zijn vaak belangrijke vraagstukken, maar ook: wie ben ik en wat wil ik met de rest van mijn leven of werk zijn terugkerende thema's.

Helper zijn bij overgangssituaties, de balans opmaken, je verhouden tot wat er is en nieuwe wegen inslaan op je weg zijn kernaspecten in het helpen.
In mijn werk heb met veel verschillende mensen gewerkt qua vragen, niveau, culturele en sociale achtergrond, leeftijd en persoonlijke omstandigheden.

Voor mijzelf is leren al belangrijk vanaf mijn 21e. De belangrijkste les toen was dat ik me bewust werd dat ik een ander niet naar mijn beeld hoef te vormen, maar dat het goed is dat de ander is wie zij is. Dat gold uiteraard ook voor mezelf.

Ik heb lastige ervaringen uit het verleden omgezet naar positieve mogelijkheden en kansen in het heden. Ik leer elke dag bij, maar ik leer ook veel af en blijf in beweging. Mijn overtuigingen en denkbeelden zijn in de loop der jaren bijgesteld en ik ben milder geworden naar mezelf en naar de ander. Ik probeer me bewust te zijn van oordelen en die los te laten.
Mijn werk is op locatie en ik heb ook een praktijkruimte aan huis. Met mensen werken doe ik binnen of buiten. Op mijn erf ligt een klassiek labyrint dat ik heel graag inzet bij het werken met mensen, maar ook een coachingsgesprek, al wandelend in de uiterwaarden van de IJssel, behoort tot de mogelijkheden. De meditaties en mindfulness bied ik aan in de yurt op het terrein.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek