Dieptemassage om vermoeide en overbelaste spieren weer te ontspannen | Lintelo

Dieptemassage of bindweefselmassage is een stevige massage die zeer geschikt is voor het behandelen van klachten aan het spier- en bewegingsapparaat die niet chronisch zijn, voor mensen die 'vast zitten' en voor diegenen die niet van een zachte massage houden, maar meer zijn spieren wil voelen.

De massage is gebaseerd op deep tissue massage van o.a. de Rolfing-methode.

Het gehele lichaam bevat bindweefsel en dat heeft een belangrijke functie: stevigheid. Het is belangrijk om stevig maar vooral ook soepel bindweefsel te hebben.

De dieptemassage is ter behandeling van (niet-chronische) spier- en bewegingsklachten zoals rugpijn, gespannen schouders, pijn in de nek en hoofdpijn, bekkenproblematieken, spanning in bovenbenen, knieën die op slot staan, gespannen kuiten

Spanningsplekken en knopen worden genadeloos blootgelegd door deze massage in je eigen gewaarwording waardoor je het niet eens meer hóéft te vragen aan de masseur.

Doordat de massage diep gaat kan het op sommige plaatsen behoorlijk pijnlijk aanvoelen. Maar het resultaat is echter onmiskenbaar: je lichaam voelt weldadig aan.

'Alsof je lichaam weer in zijn oude natuurlijk vorm is teruggebracht'.

Het effect van deze massage is vaak dagen later nog steeds voelbaar en kan wezenlijke veranderingen aanbrengen!

Een fijne aanvulling op de zachtheid van de integratieve massage die op verzoek als afsluiting van de dieptemassage kan worden gegeven.

Over Anita van Abeelen | Lintelo

Massagepraktijk Heel je Zijn
Anita van Abeelen

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief