Atelier 'Kunst van de Kleur' | Vorden

Het met respect omgaan met kleuren is voor mij heel belangrijk. Ik schilder vanuit de kleur en laat al schilderend de compositie ontstaan. De kleuren bepalen de compositie.

Zo ontstaan er beelden die met het hart begrepen kunnen worden zonder dat je daar meteen woorden voor kan vinden.

Bij exposities is het erg belangrijk dat de bezoeker een innerlijke verbinding kan krijgen met één of meerdere schilderijen. Zo worden bezoekers even uit hun dagelijkse beslommeringen gehaald en dat is mijn "missie".

Als u wilt komen kijken op mijn atelier, 'Kunst van de Kleur', de Horsterkamp 3 in Vorden, kan dat uiteraard altijd. Wilt u dan van tevoren even bellen?

Graag tot ziens , Aaf Renkema

Over Aaf Renkema | Vorden

Mijn hele leven heb ik geschilderd, maar een baan weerhield me van intensieve ontwikkeling in de schilderkunst en het bleef een hobby. Toen ik echter mijn baan kwijt raakte kreeg ik de gelegenheid om mezelf te gaan ontwikkelen in de schilderkunst. Soms moet je ziek worden om iets anders te gaan doen!

Omdat het van belang is om eerst het "vak" te leren heb ik een opleiding in Antwerpen gevolgd van 3 jaar om daarna via jaarcursussen, workshops, etc. me verder te ontwikkelen. Dat resulteerde uiteindelijk in een eigen "handschrift".

Het met respect omgaan met kleuren is voor mij heel belangrijk. Ik schilder vanuit de kleur en laat al schilderend de compositie op het doek ontstaan. Kijkers van mijn expositie ervaren vaak een verbinding met een schilderij en associëren dat met bijzondere lichtervaringen die ze hebben gehad.

Wat ik wil bereiken met exposeren is dat de kijkers even opgetild worden uit hun dagelijkse beslommeringen door hun mogelijke verbinding met de kleurenwereld. De schilderijen hebben zo een helende werking.


Foto 2 Aaf Renkema Klik om te vergroten

Atelier 'Kunst van de Kleur'
Aaf Renkema

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek