Viva-Gezond Magneetsieraden en wellnessaccessoires

Viva-Gezond
Zelhem

Goed voor jezelf zorgen is een belangrijke factor in het leven. Viva-Gezond kan je helpen met een goede basis met Energetix Magneetsieraden. Deze zorgen voor een betere doorbloeding en activeren het zelfgenezend vermogen. Ook zien ze er mooi uit!

Goed voor jezelf zorgen is een belangrijke factor in het leven. Viva-Gezond kan je helpen met een goede basis met Energetix Magneetsieraden.

De sieraden zorgen voor een betere doorbloeding en activeren het zelfgenezend vermogen. Bovendien voel je je beter geaard. Je staat letterlijk met 2 benen op de grond.

Meer energie, je goed voelen en er mooi uitzien met sieraden met de kracht van magneten: Wie wil dit nu niet?

Bij Viva-Gezond gebruiken we ook accessoires waar magneten in zijn verwerkt. Magneetstenen voor de massage. Ontspannen en genieten combineren. Het is een zachte rustige massage, de magneten doen het werk. Veel effect in weinig tijd.  Vele klanten zijn enthousiast.

Naast de sieradenpresentaties en persoonlijk advies geef ik ook massage-workshops. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen werken met de massagestenen. Klanten ervaren rust, ontspanning en vitaliteit.

Wilt u meer weten over preventieve gezondheid, kijk op de site en/of neem gerust contact op.

Over Mariska Oolhorst

Ik ben Mariska Oolhorst. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in preventieve gezondheid. 

5 Jaar geleden kwam ik in aanraking met magneetsieraden. Uit nieuwsgierigheid ben ik magneetsieraden gaan dragen, het voelde meteen goed. Letterlijk met 2 benen op de grond en geaard.

Vele klanten zijn ook enthousiast. Ik ben mijn bedrijf gaan uitbreiden en geef naast de sieradenpresentaties en persoonlijk advies ook massage-workshops. 


Viva-Gezond

Keijenborgseweg 20
7021 LT Zelhem

Viva-Gezond Magneetsieraden en wellnessaccessoires