Praktijk voor heling: Hervind jouw balans

Praktijk De Bron
Zieuwent

Door jarenlange ervaring als psycho-energetisch therapeut, kinesioloog en verschillende opleidingen kan ik in mijn werk putten uit een ruim assortiment aan therapieën en werkvormen. Mijn heldervoelende vermogens zijn daarbij mijn grootste kracht.

Praktijk De Bron

In mijn praktijk werk ik met verschillende werkwijzen en technieken die ik combineer met mijn intuïtieve en helende vermogens. Mijn werkwijze is gericht op het hervinden van de balans zodat van daaruit heling plaatsvindt. Niet de symptomen maar de oorzaak wordt bestreden.

De eerste afspraak is altijd inclusief een intakegesprek om uw hulpvraag in beeld te krijgen en daaropvolgend de eerste behandeling. Het aantal behandelingen is altijd maatwerk. In veel gevallen is na één tot twee behandelingen al resultaat merkbaar.

Een behandeling is altijd gericht op alle aspecten van u als mens. De eerste behandelingen zijn erop gericht om de balans te herstellen. Van daaruit kan er geheeld worden en kunnen blokkades in de energiestroom van het lichaam worden hersteld. Uw zelfhelend vermogen wordt weer aangesproken.

Voor wie

U kunt terecht in mijn praktijk voor zowel (chronische) lichamelijke en geestelijke klachten of problemen op sociaal-emotioneel gebied.

Dit houdt in dat ik zowel baby’s, kinderen en volwassenen in mijn praktijk krijg met uiteenlopende klachten of hulpvragen.

Enkele voorbeelden zijn: allergieën, eczeem, pijnen, huilbaby’s, astma, eetstoornissen, burn-out, traumaverwerking, gedrags-, aandachts- en leerproblemen bij kinderen (waaronder dyslexie en dyscalculie), hooggevoeligheid, stoornissen binnen het autistisch spectrum, slapeloosheid, onrust, angsten en blessures.

Soms komt het voor dat het, naast de behandelingen van het kind, prettig voor de omgeving (ouders, leerkrachten en andere naasten) is om handvatten toegereikt te krijgen om het kind te helpen en ondersteunen. Hierin geef ik advies en kom daar zo nodig voor aan huis of naar school.

Over Praktijk De Bron

Ik ben Marion Toebes, healer en life-coach. In Zieuwent heb ik mijn praktijk en cursuscentrum 'De Bron'.

Door jarenlange ervaring als psycho-energetisch therapeut, kinesioloog en verschillende opleidingen op het gebied van natuurheelkunde kan ik in mijn werk putten uit een ruim assortiment aan therapieën en werkvormen. Door de jaren heen heb ik een eigen methode ontwikkeld die de verschillende mogelijkheden tot heling combineert. Mijn heldervoelende vermogens zijn daarbij mijn grootste kracht.

Naast het werk in mijn praktijk geef ik ook regelmatig cursussen op het gebied van persoonlijke groei.


Praktijk De Bron

Marion Toebes

Kennedystraat 9
7136 LX Zieuwent

Praktijk voor heling: Hervind jouw balans