Ontzorging finance, HRM en beleid

Genietcafé Zutphen BV
Zutphen

Directe en integrale hulp bij plotselinge problemen in je bedrijf. Is je financiële administratie een chaos, je personeelsadministratie niet op orde, je vergunningen een ramp? Elke ondernemer valt wel eens in een dal. Wij helpen je er weer uit!

Als ervaren ondernemer heb ik, Gijs Peteroff (44), ervaring met het runnen van bedrijven die het lastig hebben. Soms heel lastig. Soms zitten er dingen behoorlijk tegen en soms wil het gewoon niet allemaal lukken. Dat zijn de momenten waarop je je gaat verstoppen. Gewoon omdat je het allemaal ook even niet meer weet. Wat dán belangrijk is: Zorgen dat er mensen om je heen zijn die met een frisse blik naar de situatie kijken en je weer op weg helpen. Zodat je goed in je vel zit en de hele wereld weer aan kan. Want dat kun je, daarvoor ben je ooit ondernemer geworden. Mijn specialiteit is grip brengen op de zaak. Gewoon met de voeten in de klei kijken naar de quick wins, het laaghangende fruit. Wat heb jij als ondernemer nodig zodat er zorgen van je schouders glijden. Niet zeldzaam is dat het tijdelijk overnemen of opnieuw inrichten van de financiele administratie. Want weet jij waar je nu staat? Daarnaast zijn zaken op personeelsgebied vaak een uitdaging. Heb je de juiste mensen, de juiste arbeidsovereenkomsten en wat doen je loonkosten in verhouding met je bedrijfsomzet en die van je meeste collegae (of concurrenten). Zijn je vergunningen en andere wettelijke verplichtingen (HACCP, alcohol, roken, NEN1010, NEN3140, BORG, ISO, SCIOS SCOPE10 en RI&E) op orde? Hulp nodig?  Ik pak het allemaal een beetje anders aan en richt mij vooral op wat je nodig hebt. We starten niet met uurtje factuurtje maar met een snelle quick scan. Bel me.
 

Over Gijs Peteroff

Vier je bijzondere moment in het Genietcafé.
In het Genietcafé kun je een receptie organiseren voor al je vrienden en relaties. Zo hebben we in de Kanunnik Borrozaal op de eerste etage plek voor wel 60 personen. De zaal biedt een mooi uitzicht op de gevels en daken van het Oude Bornhof, met op de achtergrond diverse torens van Zutphen. Zéker de moeite waard om aan al je gasten te laten zien. Maar ook op de begane grond hebben we een prachtige ruimte, geschikt voor 40 personen. Kom gerust eens langs om de benedenruimte te bekijken. Voor de Kanunnik Borrozaal op de eerste etage kun je het beste een afspraak maken.Benieuwd naar onze 5 meest gekozen arrangementen?
Ga naar onze website voor meer informatie.


Genietcafé Zutphen BV

Oude Bornhof 55-57
7201DX Zutphen

Ontzorging finance, HRM en beleid