Business Support & Advies voor zelfstandig ondernemers

Buro Lentemorgen
Vorden

Praktische ondersteuning en advies zodat jij jouw bedrijf goed georganiseerd en ingericht hebt. Dat je jouw kostbare tijd kunt besteden aan de dingen waar jij goed in bent en daarnaast genoeg tijd overhoudt voor je gezin.

Met mijn kennis en ervaring als Virtual Assistant en Professional Organizer help ik ondernemers met een gezin om hun business te organiseren en in te richten zodat ze stappen kunnen zetten om te groeien. 

Zodat je kunt doen waar jij zo goed in bent en de randzaken kunt uitbesteden of efficiënter gaat inrichten.

Ik adviseer over slimmer en effectiever werken zodat je tijd bespaart. Zodat je met meer focus en aandacht je werkzaamheden kunt uitvoeren. Zodat je meer lucht hebt in je planning. En meer rust in je hoofd. 

Ik help je bij het uitzoeken en inrichten van online tools. Dit alles met als doel tijd te besparen die je kunt besteden aan je gezin. Een goede werk privé balans is belangrijk als ondernemer. Je wilt niet 24/7 met je bedrijf bezig zijn, maar ook tijd hebben om leuke dingen te doen met je partner, kinderen of vrienden. 

Je business runnen op jouw voorwaarden en tijd genoeg overhouden voor je gezin. Dat is waar ik voor sta en waarmee ik je help.

Over Buro Lentemorgen

Na bijna 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben besloot ik in 2017 mijn eigen bedrijf te starten. Ik had behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Mijn eigen werktijden kunnen indelen, kunnen werken met wie ik graag wil en eigen keuzes kunnen maken. Maar de belangrijkste reden was dat ik werk en privé goed in balans wilde houden. Met een gezin met 3 kinderen, waarvan 1 kind dat aan topsport doet, is het rennen en vliegen de hele week met soms strakke schema’s. Dat doe ik uiteraard met liefde, maar ik merkte dat ik me in loondienst beperkt voelde. Weer vrij vragen, weer haasten om op tijd op school te zijn, weer opvang regelen. Ik ben gestart als VA, Virtual Assistant. Ik ondersteun ondernemers, veelal op administratief vlak. Hier ontdekte ik dat het hard werken is om die vrijheid en flexibele werktijden te realiseren.

Ik wist dat ik ondernemers meer wilde bieden, gestructureerd en georganiseerd als ik van nature ben. Ik heb in 2018 de opleiding tot Professional Organizer gevolgd. Hier leerde ik een methode om administraties en werkplekken te organiseren. Ook heb ik veel geleerd over timemanagement.

Door beide werelden te combineren, VA en Organizer, help ik ondernemers met het goed neerzetten van hun bedrijf. En dat is wat ik het liefste doe! 

Overzicht, structuur en rust. Werk en privé in balans. Dat is wat ik iedere vrouwelijke ondernemer gun.

Klanten noemen mij betrouwbaar, nuchter, enthousiast en betrokken. Ook vinden ze mij sterk in advisering en begeleiding.


Buro Lentemorgen

Julia van Ditshuizen

Stuwdijk 1
7251KL Vorden

Business Support & Advies voor zelfstandig ondernemers