Webshop met egyptische kruiden, oliën, sieraden | Warnsveld

De Egyptische oliën, die wij gebruiken tijdens onze healingen en massages zijn nu ook verkrijgbaar via onze Flower of Life webshop. Verder bieden wij Egyptische sieraden aan en natuurlijk een hanger met ons symbool de Flower of Life.

Mocht je niet in de gelegenheid om zelf naar Egypte te komen, dan komt Egypte naar jou via deze heerlijke en helende oliën en kruiden.

AANBIEDING IN MAART EN APRIL € 12,95. Voetenbadkruiden voor 5 voetbaden
- voor ontspanning van lichaam ziel en geest.
- opent voetschakra's
- reinigt en voert afvalstoffen af
- goed voor de organen
- helpt bij slaapproblemen
- helpt bij koude voeten
- is aardend

Nierkruiden en slaapkruiden in de maand maart en april € 9,95 ipv 12,95

Oersymbolen met korting zie webshop. Ook erg leuk om cadeau te geven.

De omzet uit de webshop gaat naar Egypte. Kijk voor meer informatie over de webshop, workshop en de Egypte reizen op de website.

Over Ans de Graaf | Warnsveld

In 1995 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: bezinningscentrum, groepsaccommodatie en conferentiecentrum. Vanaf die tijd volgde ik intuïtieve, spirituele trainingen en ondernemingscursussen naast elkaar. Voor mij een uitdaging om hier mijn eigen vorm aan te geven en mijn kwaliteiten hierin een plek te kunnen geven.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om verbinding te houden met de verschillende facetten van mijn bedrijf. Van schoonmaak tot gastvrouw, administratie, marketing en wet- en regelgeving. En het steeds opnieuw zoeken naar de juiste koers voor dat moment voor mijn bedrijf.

Na één keer in Egypte te zijn geweest, wist ik dat ook hier een stukje van mijn levenspad lag. De mystiek en de voelbare spiritualiteit zorgden ervoor dat ik vaker in dit land wilde zijn en ook andere mensen de mogelijkheid wil geven hier 'geheeld' te worden.

Toen ik Mahmoud ontmoette kreeg deze wens handen en voeten en hebben wij hier een tweede (t)huis gerealiseerd in Hurghada. Door de reizen en consulten die wij verzorgen kunnen wij anderen begeleiden bij hun zoektocht naar HEELHEID, wat wij met veel liefde en aandacht doen.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek