Zuiver Geluk conceptstore Zutphen | Zutphen

Zuiver Geluk Zutphen is een conceptstore wat betekent dat we - naast een eigen collectie - een steeds wisselend assortiment hebben op het gebied van body-mind-soul en spiritualiteit.

De artikelen worden geleverd door zelfstandig ondernemers die de producten met zorg uitzoeken of zelf maken en betrokken zijn bij wat ze leveren.

We geven graag uitgebreid advies over onze producten en kunnen ook aanvullende diensten leveren over het gebruik of het uitkiezen van welk product bij je past.

Dagelijks hebben we een belevingsprogramma met inloopsessies zoals tarotlegging, massage, voedingsadvies etc. Alles voor € 1,00 per minuut met een minimum van 15 minuten. Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak! Op de website staat welke sessies er op welke dag zijn.

Daarnaast geven we regelmatig workshops, is er een spiritueel café en een spirituele minibieb. En wie weet binnenkort nog veel meer!

Dus kom gerust langs: elke dag is er wat anders!

Over Ria Borst | Zutphen

Ria is eigenaar van Zuiver Geluk, een online community van mensen in de sector body-mind-soul met 3 fysieke winkels en een webwinkel.

Haar passie is om spiritualiteit een gewone plek te geven in het dagelijks leven. Op een ruime, vrije en frisse manier. Toegankelijk voor iedereen: 'beginner' of juist een 'oude rot' in deze wereld. Ze zoekt telkens weer nieuwe mogelijkheden om dat te doen. Ze stimuleert en faciliteert mensen uit de sector om zich te ontwikkelen zodat spiritualiteit overal zichtbaar is. Ook op plekken waarvan vaak gedacht wordt dat dat onmogelijk is.

Daarnaast is ze een ervaren coach, adviseur, organisator en innovator die streeft naar een symbiose tussen hard en zacht in mensen en organisaties. Een vraagstuk van de klant bestaat altijd uit een rationele meetbare component (de bovenstroom) en een emotionele psychologische component (de onderstroom). Haar professionaliteit is het doorgronden van de onderstroom.
Door haar achtergrond is zij gewend om vanuit een andere invalshoek naar zaken te kijken, onbekende dimensies te signaleren en verrassende verbanden te leggen.

Zowel in coaching als consultancy is haar stijl inspirerend en faciliterend, maar vooral pragmatisch. Ze weet nieuwe mogelijkheden bewust te maken, te koppelen aan de bovenstroom en om te zetten in praktisch toepasbare innovaties. Ze heeft een 6e zintuig voor toegevoegde waarde en ongebruikt kapitaal in mensen en organisaties.


Foto 2 Ria Borst Foto 5 Ria Borst Klik om te vergroten

Zuiver Geluk
Ria Borst


Professionals in de categorie Winkels

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek