Moniek Praktijk. Begeleiding voor gevoeligheid en energiesysteem. | Varsseveld

Ik  begeleid en inspireer jou als je meer  inzicht wilt in je eigen  gevoeligheid en energie systeem. Je  daarin verder wilt ontwikkelen en groeien.  Zodat je meer creativiteit, plezier en energie in je dagelijks leven ervaart. Heb jij  behoefte aan inspiratie, energie, bevestiging en een zet in de juiste richting ? Ik daag je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Waardoor je leert te vertrouwen op jouw intuïtie, waarnemingen, creativiteit en eigen kracht. Zodat je vol energie in beweging komt om dat leven te creëren die jij wilt.. Dit doe ik op een luchtige speelse manier. Ik organiseer theekransjes, themavonden, workshops, cursusuen en evenementen op lokatie. En geef daarnaast verdieping met individuele consulten. Bied je zo de gelegenheid om op een creative, speelse manier de spirituele wereld te ontdekken. Zodat je meer creativiteit ,plezier en energie in je leven ervaart.

Mensen zeggen over mij:

Een vrolijke vrouw, creatief, spontaan, eerlijk, aards, flexibel, nuchter, veelzijdig, enthousiast verantwoordelijk en gevoelig. Met veel inlevingsvermogen.

Over Moniek Vet - Anneveldt | Varsseveld

Ik ben Moniek Vet – Anneveldt, geboren in 1972. Al  meer dan 10 jaar ben ik paranormaal Therapeut.

Al vanaf jongs af aan kom ik in aanraking met de paranormale wereld. En blijk ik gevoeliger dan de gemiddelde mens. Door mijn gevoelige aard gaf ik al mijn eigen energie aan anderen en had ik voor mezelf niets meer over. Ik wilde altijd “normaal” zijn en heb daardoor een hele periode ontkend dat ik een paranormale gave heb. Dat resulteerde in een burn-out op jonge leeftijd.

Op het juiste moment kwam ik een goede paranormale therapeut tegen. Dankzij haar ontdekte ik alles over mijn gevoeligheid. Ze leerde mij bewust om te gaan met mijn energie, En hoe ik deze voor anderen gebruik. Zij raadde me aan om meer richting te geven aan en meer te doen met die gevoeligheid.

In 2002 ben ik de Intensieve Leergang Spiritualiteit en Paranormale Geneeswijze gaan volgen aan Het Johan Borgman College in Utrecht. Met aansluitend de 3-jarige opleiding voor Paranormaal Hulp Verlener. In deze opleiding heb ik veel praktische en theoretische kennis opgedaan over o.a. paranormale behandeling, gespreksbegeleiding, filosofie, (para)psychologie, psychiatrie, beroepsethiek, enzovoort.

In deze periode ben ik gestart met het geven van energetische behandelingen. Dit is uitgegroeid in 2013  tot een praktijk en atelier,  waar ik persoonlijke consulten en creatieve, inspirerende workshops geef.

Na veel omzwervingen, en persoonlijke groei heb ik uiteindelijk geaccepteerd dat ik ben zoals ik ben en werk ik nu als paranormaal therapeut. Anderen helpen meer inzicht in zichzelf te krijgen geeft mij veel voldoening. Ik voel  me er completer door. Wat niet weg neemt dat ook ik  zal blijven ontwikkelen. Het leven geeft altijd weer nieuwe uitdagingen.


Foto 6 Moniek Vet - Anneveldt Foto 6 Moniek Vet - Anneveldt Klik om te vergroten

Moniek Praktijk voor paranormale therapie
Moniek Vet - Anneveldt


Professionals in de categorie Vrouwenspiritualiteit

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek