Wandelcoaching, healing en numerologische consulten | Hengelo gld

Er kunnen zich in het leven situaties voordoen, waarin we het nodig of gewenst is dat iemand voor een tijd met ons meeloopt.
Dit kan zijn door ziekte, rouw, verandering, verlies van werk, vragen over zingeving, angst, depressie of het omgaan met beperking. En vul zelf maar aan met je eigen situatie of vraag..Het mooie van natuur- of wandelcoachen is dat er letterlijk samen wordt gewandeld en via de natuur die spiegel wordt gegeven. Dit levert verrassende inzichten.
Daarnaast is het heilzaam, aardend en verstillend om in kontakt te zijn met de levende natuur.Al wandelend stem je met mij af op je thema, en laten we ons spiegelen door wat zich aandient op het pad.
Dit kan een beeld zijn, een vorm of bijvoorbeeld een geluid wat je raakt, en daarmee gaan we dan in gesprek.
Via de synchroniciteit zal zich precies dat aandienen wat gevraagd om gezien of gevoeld te worden, via de spiegel van buiten, maar uiteindelijk van binnen.

Daarnaast kun je van mij een healing ontvangen. Op de massagetafel werk ik met energetiche meridiaanhealing en craniosacral balancing. Ik stem af op het Licht, de engelen en natuurwezens, de Grootmoeders, krachtplekken en opgestegen Meesters. Ook gebruik ik soms technieken uit de Chinese klankheling.

En tot slot geef ik coaching via numerologische analyse. Dit is gebaseerd op je volledige naam en je geboortedatum. Er kan worden gefocusd op een totaaloverzicht van je persoonlijkheid, je blauwdruk, maar ook op de energie die deze jaren in je leven speelt.
 

Over Margarita Anand Koopmans | Hengelo gld

De spirituele naam die ik kreeg draagt de betekenis 'gelukzaligheid van dit moment'.
Dit is de opdracht die het leven mij iedere keer opnieuw geeft.
Niet te tobben over de verdere toekomst, of te hechten aan de pijn van het verleden.
Maar me over te geven aan de stroom van het leven, verankerd in mijn stilte, de waarnemer. Ieder moment opnieuw alleen dealen met wat NU is. En te vertrouwen dat dan alles zich op haar eigen tijd zal ontvouwen.Deze basis van Zijn heb ik herkend en ingeoefend door zenmeditatie, satsangs bij Isaac Shapiro en Osho's meditaties.Ik ben van oorsprong theoloog en transpersoonlijk gestalttherapeut, en heb me bijgeschoold met natuurcoaching en kindercoaching, sjamanisme, lichaamswerk en natuurlijke geneeswijzen (Bachbloesems en craniosacraaltherapie).
Ook heb ik twee jaar geneeskunde gestudeerd, en als bijvak klinische psychologie gedaan, waardoor ik voldoende basiskennis heb van de reguliere, linker hersenhelft gebaseerde medische benadering.
Ik werk naast mijn praktijk als heldervoelende gesprekspartner bij een telefonische hulplijn.Ik heb enige jaren geleden the Reconnection ontvangen, waardoor ik mij nu werkelijk gedragen kan voelen door de snaren die mij tussen hemel en aarde vasthouden.Sindsdien is het energetisch werken voor mij toegankelijker geworden, evenals het helder voelen.De Grootmoeders en het werken met het Net van Licht, zoals doorgegeven via Sharon Mc Erlane, hebben voor mij de wereld van de satsang en oosterse meditatie verbonden met de voorchristelijke tradities die de Godin vereerden, en in harmonie met de natuur leefden.
Daarnaast heeft het sjamanisme en de anthroposofie mij verdieping gebracht in het verbinden met de krachtplekken van de aarde en de natuurwezens, en heb ik deze trilling op het stuk grond waar ik woon uitgenodigd in de vorm van een godinnenlabyrinth en een medicijnwiel.Verder laat ik mij inspireren door de Tibetaanse tantrische traditie, waarbij heelwording plaatsvindt door zich in meditatie te openen voor alles wat via de zintuigen aan ons verschijnt, zonder uitzondering en zonder oordeel.Verder zoek ik regelmatig paarden op om mij te laten helen en spiegelen, en vooral met hen te genieten van de energie waar we uit bestaan! Zij leren me ook het leven ten volle te genieten en aan te gaan en mijn energie in te zetten ipv te onderdrukken.
"Op de rug van een paard is de hemel op aard"Tot slot ben ik al een tijdje op weg met Tog Chod, Tibetaanse martiale kunst, letterlijk 'het doorsnijden van gedachten'.

Eindeloos Spel
Margarita Anand Koopmans

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek