Transpersoonlijke therapie en healing bij overgangssituaties | Hengelo gld

`There is a crack, a crack in everything, that´s how the light gets in..` 

We gaan in dit aardse leven een pad van beweging en verandering, vaak via momenten van stagnatie, die aangeven dat er een nieuw pad is in te slaan of ander perspektief wordt gevraagd.
Die stagnatie kan veroorzaakt worden door ziekte, rouw, scheiding of verlies van werk, of door beperking in wat voor vorm ook. Bij die zoektocht naar een nieuwe weg en/of een vorm van omgaan met pijn, beperking en eindigheid bied ik mijn hart en handen aan.
Mijn hart als gesprekspartner, spiegel en luisterend oor, en mijn handen voor heling.Voor healing werk ik naast craniosacraaltherapeutisch met universele helende energie, die wordt gericht via mijn handen en onze intentie. Deze energie komt vanuit verbinding met het Net van Licht dat ons draagt en verbindt.  
Verder werk ik met Gestalt en focussing. En waar gepast gebruik ik trance om te verbinden met de onzichtbare helpers in en om ons heen.
Ook kan er buiten worden gewerkt voor spiegeling in de natuur en via het medicijnwiel of het labyrinth.

Het perspektief waar vanuit ik werk is transpersoonlijk:
Diegene die wij werkelijk Zijn is Waarnemer, ´awareness´, het gewaarzijn van onze wisselende emoties, van ons veranderend en eindig lichaam; datgene wat er altijd was en zal zijn, en verankerd is in de Stilte. Dit wordt juist voelbaar wanneer het leven ons voor schijnbaar onmogelijke situaties plaatst. 
 

Over Margarita Anand Koopmans | Hengelo gld

Eindeloos Spel
Margarita Anand Koopmans

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief