Wiebe Zevenbergen | Tonden

Nadat ik mijn gave om als medium op te kunnen treden had ontwikkeld tot een betrouwbaar communicatie middel had het nog enkele jaren en drie aandringende sjamanen nodig voordat ik de eerste actieve stappen op het leerpad van de sjamaan durfde te zetten. 

Alweer jaren geleden heeft mijn toenmalige leraar mij op pad gestuurd met de mededeling dat ik genoeg kennis had vergaard en verder mocht vertrouwen op mijn Weten dat zich via meditatie duidelijk zou maken. Van dat Weten maak ik dankbaar gebruik. Onder andere tijdens Zweethutten, readingen, coachingen en drumcirkels.

Als ik eerlijk ben, maak ik gebruik van dat weten in elk contact dat ik aan mag gaan. Ook met jou.

Over Wiebe Zevenbergen | Tonden

Mensen in hun eigen kracht zetten kan niet. Mensen hun eigen kracht laten (her) ontdekken kan wel.

Op mijn achttiende was ik maat van een schipper op een zeilklipper. De schipper voer veelal met moeilijk opvoedbare jongeren. Ondanks mijn eigen jeugdige leeftijd merkte ik vaak dat deze jongeren zich "lastig" gedroegen, omdat ze uit balans waren en geen doel hadden in hun leven. Dit gegeven bleef hangen gedurende mijn vaarperiode die volgde.

Toen ik besloot een gezin te stichten, en om die reden het varen vaarwel zei, bleef het gevoel dat ik iets wilde gaan doen met jongeren en volwassen die uit "balans" waren. Ik besloot een opleiding te volgen om maatschappelijk werker te worden. Achtereenvolgend heb ik gewerkt met jongeren die geen plek konden vinden in de maatschappij; chronisch verslaafde dak- en thuislozen; en vervolgens heb ik jaren als jeugdbeschermer en sociaal werker gewerkt.

Tegelijkertijd heb ik in Utrecht bij het CLI trainingen gevolgd om mijn ontwakende intuïtie meer ruimte te geven en te ontwikkelen tot een betrouwbaar stuk gereedschap. Van dat gereedschap maak ik, tot 2016 naast een dienstbetrekking als Organisatie adviseur bij de welzijnsorganisatie in Zutphen, sinds 2001 gebruik in mijn praktijk voor coaching en ontwikkeling. Vanaf 2016 voer ik alleen mijn praktijk die nu uitgebreid is met advisering over doorontwikkeling in het sociaal domein aan organisaties en gemeenten.

Kenmerkende verbinding is het aanboren, (h)erkennen en versterken van de innerlijke (eigen) kracht van mensen. Binnen en buiten organisatie verband.

Zevenbergen Coaching en Advies
Wiebe Zevenbergen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek