Psychosociale Therapie, oplossingsgericht werken vanuit de kern via een holistische benadering | Halle

Ik ben Meta Dame, PsychoSociaal Therapeut en Coach. Mijn praktijk is gespecialiseerd in het werken met HSP-ers (Hoog Sensitieve Personen) en HSK-ers, Hoog Sensitieve Kinderen, ook wel "Nieuwetijdskinderen" genoemd.

Sommige hoogsensitieve kinderen functioneren heel goed, anderen ervaren echter problemen. Ze voelen zich anders, onbegrepen door hun omgeving en reageren heftiger dan anderen. Het komt regelmatig voor dat zij ten onrechte het etiket ADHD, Asperger of PDD-NOS/Autisme krijgen.

De behandeling is gericht op de bewustwording van hun anders zijn. Hoe kunnen zij met hun hooggevoeligheid omgaan? 

Verder behandel ik iedereen die zijn of haar bewustwordingsproces aan wil gaan en zich actief wil inzetten om problemen op te lossen.

Voor welke klachten?

  • Sommige fysieke klachten
  • Emotionele klachten als overmatige schuldgevoelens, boosheid, pijn, verdriet, machteloosheid
  • Angsten, fobieën, sommige dwangstoornissen
  • Burnout, stress, (postnatale) depressies, faalangst, minderwaardigheidsgevoelens
  • Traumatische ervaringen
  • Eetproblemen, slaapproblemen, concentratieproblemen
  • Leerproblemen, pesten of gepest worden, stotteren
  • Relatie - en gezinsproblemen
  • Problemen op spiritueel niveau, zoals buitenzintuiglijke ervaringen

Werkwijze

De op PolyEnergetica gebaseerde werkwijze is een holistische wijze van werken, waarbij je je bewust wordt van diepliggende oorzaken van klachten, waardoor je aan de oplossing hiervan kunt gaan werken.

De gebruikte methodes worden aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Hierdoor wordt het proces zo plezierig mogelijk gemaakt en het gewenste resultaat zo snel mogelijk behaald. Klanten boeken vaak al na korte tijd goede resultaten.

Als registertherapeut ben ik aangesloten bij de VBAG. Sessies worden in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door ziektekostenverzekeraars wanneer men aanvullend verzekerd is.

Over Meta Dame | Halle

Ik ben 25 jaar lang beeldend kunstenaar geweest en organiseerde met en voor andere kunstenaars exposities in mijn galerie-beeldentuin "La Dame Bastet" en in musea, kerken andere galerieën.

Na van zeer dichtbij de ziekte- en stervensprocessen van zowel mijn broer als kort daarna ook van mijn ouders te hebben meegemaakt en grotendeels begeleid, heeft de macheloosheid die ik daarbij ervoer me ertoe gebracht een professionele opleiding te gaan volgen.

Dit werd de 4-jarige HBO opleiding voor PolyEnergetische Therapie. Naast talloze cursussen en workshops die ik hierna heb gevolgd, heb ik een eigen methode ontwikkeld: Meta Touch.

Mijn studie- en werkervaringen hebben ertoe geleid dat ik zeer veelzijdig ben en dat weerspiegelt zich in de therapie die ik geef, de workshops, mijn theateractiviteiten en de beeldentuin-galerie. 

Ook heb ik met veel plezier plannen gemaakt voor de verbouwing van Kat-a-Chi, waardoor deze een bijzondere uitstraling heeft gekregen. Sinds kort vind ik het erg leuk om naast mijn andere werkzaamheden gastvrouw te zijn voor de groepen die in Kat-a-Chi hun cursussen geven en voor de mensen die gebruik willen maken van retraites en B&B.

Centrum voor KAT / Kat-a-Chi
Meta Dame

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek